Special

Jason Momoa din “Game of Thrones” vine în România la Comic Con!

Jason Momoa, actorul care a interpretat rolul lui Khal Drogo, conducătorul Dothraki din serialul de televiziune HBO Game of Thrones („Urzeala Tronurilor”), va veni pentru prima dată în România la cea de a doua ediție a evenimentului East European Comic Con (EECC).

jason-momoa-east-european-comic-con

Pe lângă rolul din serialul de televiziune „Game of Thrones”, actorul hawaiian a jucat pe scenă alături de Sylvester Stallone în „Bullet to the Head”, interpretându-l pe Keegan și a fost protagonistul filmului„Conan the Barbarian”. Jason Momoa s-a remarcat și în seriale precum „Baywatch” în rolul lui Jason Ioane, „Stargate: Atlantis” interpretându-l pe Ronon Dex, „North Shore” jucând rolul lui Frankie Sean.
Jason Momoa va participa în calitate de invitat de onoare alături de alți artiști la Panels (conferinţe), în cadrul cărora vor avea loc sesiuni de întrebări și răspunsuri între actor și fanii acestuia. De asemenea, în cadrul evenimentului EECC 2014 vor exista separat și sesiuni de autografe și fotografii cu Jason Momoa.
La prima ediție, evenimentul EECC, i-a avut ca invitați de onoare pe actorii John Rhys-Davies, actorul care l-a interpretat pe Gimli în trilogia „Lord of the Rings” și actorul britanic Finn Jones, cunoscut pentru interpretarea rolului lui Ser Loras Tyrell în serialul de televiziune „Game of Thrones”.
S-a putut observa că nume foarte cunoscute de la Hollywood au vizitat România în ultimii ani cu diferite scopuri precum participarea la festivale de film, filmarea a diferite producții cinematografice sau vizite în scopuri caritabile. Comic Con este singurul eveniment din România unde actorii invitați vin doar pentru a-și întâlni fanii, pentru a discuta cu aceștia și pentru a le răspunde la întrebări. Comic Con oferă o experiență unică și interesantă persoanelor care vor participa la convenție.
A doua ediție a evenimentului East European Comic Con va avea loc în București, în perioada 9 – 11 Mai 2014. Biletele pentru participarea la convenția EECC 2014 se vor pune în vânzare în luna septembrie a acestui an. Pentru informații suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ne puteți contacta la adresa de email: contact@comic-con.ro.

via CinemaRX

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top