Muzica

John Digweed și Guardians of Time vă invită la rEVOLUTION Festival

Faimosul DJ britanic, John Digweed, și îndrăgita trupă de metal din Norvegia, Guardians of Time, au un mesaj special pentru voi: nu ratați rEVOLUTION Festival! Vizionați videoclipurile de mai jos și pregătiți-vă pentru un festival revoluționar care se bucură de prezența unor staruri precum: Skunk Anansie, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget și mulți alții. Biletele la preț special sunt disponibile până în 4 mai.

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, John Digweed, a pregătit seturi care vor fi întotdeauna îndrăgite. De la sunete fluide la bass puternic, toată gama de sound-uri care l-a consacrat va face publicul de la Muzeul Satului să danseze fără oprire. John este DJ de la 15 ani și a devenit cunoscut în orașul său natal Hastings. Votat World No 1 DJ în 2001 de către DJ Magazine, John este cunoscut pentru stilul său musical, unul în care îmbină house, progressive house, tech house, techno și progressive trance.

Guardians of Time, prestigioasa trupă norvegiană, a fost înființată în 1997 când o mână de muzicieni s-a întâlnit într-un local și le-a venit ideea să formeze o trupă. Primul lor material le-a adus un contract cu o casă de discuri, iar albumul lor de debut, “Edge of Tomorrow”, a fost lansat în 2001.
Albumul a fost apreciat de critici, iar trupa a câștigat fani din întreaga lume. Cel de-al doilea album a fost lansat în 2004, iar apoi trupa a luat o pauză până în 2011 când a lansat ce de-al treilea album.  Cunoscuți pentru showuri live extraordinare, Guardins of Time vă invită la un concert de neuitat.
Anul acesta, rEVOLUTION Festival va avea loc în 3 și 4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, începând cu embleme ale indie rock-ului britanic Skunk Anansie, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone& Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz.
Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro. Biletele la prețul special de 74,99 lei/18 euro/2.199 RSD mai sunt disponibile doar până în 4 mai. Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival sunt pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul oficial,  www.revolutionfestival.com.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top