Muzica

KATAKLYSM (Canada) si CARNIFEX (SUA) pe scena ROCKSTADT EXTREME FEST 2015

Noi confirmari pentru editia cu numarul III a festivalului Rockstadt Extreme Fest, cel mai asteptat eveniment de metal din Romania, ce este programat pentru perioada 12-15 august 2015, pe terenul de biatlon din Rasnov! Este vorba despre KATAKLYSM (Canada) si CARNIFEX (SUA)!

rockstadt-kataklysm-2015-ifestivalCelelalte titulaturi anuntate pana in momentul de fata sunt: ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).
Pe aceasta cale, va reamintim ca incepand cu data de 12 Octombrie pana pe data de 15 Februarie pretul unui abonament este de 130 lei.
La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.
Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !
Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest.
KATAKLYSM
1991-prezent – death metal – Canada
Kataklysm, o trupa de referinta in sfera death metal-ului, revine in Romania, de data aceasta la a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015! Infiintata in anul 1991, in Canada, a devenit rapid cea mai cunoscuta formatie de gen in tara lor de bastina si nu numai, fiind catalogati la acea vreme drept ’’cea mai rapida si haotica’’ formatie de metal.
In cei peste 20 de ani de activitate, Kataklysm a lansat unsprezece albume de studio, trei materiale discografice live, mai multe EP-uri si inregistrari video. Printre materialele de referinta pot fi enumerate: Sorcery (1995), Temple of Knowledge (1996), The Prophecy (2000), Shadows and Dust (2002), Serenity in Fire (2004), In the Arms of Devastation (2006), Prevail (2008) si Waiting For The End To Come (2013).
Kataklysm este, de asemenea, recunoscuta pentru incorporarea de sampling-uri cu citate din filme, cat si pentru pasajele foarte melodioase, elemente ce au oferit trupei o identitate aparte si a propulsat-o in elita scenei metal internationale.
Nu ii ratati, pentru ca au promis un show extrem de atractiv pentru iubitorii de metal greu!
CARNIFEX
2005–2012, 2013 – deathcore – SUA
Carnifex este o trupa americana de deathcore, infiintata in San Diego, California, in anul 2005. Pana in momentul de fata au lansat 5 albume de studio si un EP. Denumirea trupei este derivata din latina veche a cuvantului äúexecutioner, insemnand ’’calau’’.
Incepand cu cel de-al treilea album al lor intitulat Hell Chose Me, trupetii au inceput sa experimenteze, materialul prezintand destul de multe elemente care te duc cu gandul la death metal si influente black metal, solo-uri de chitara, elemente nespecifice pentru Carnifex. Totoadata si al patrulea album ’’Until I Feel Nothing’’ este un material excentric, ce imbina sonoritati curate de black metal si elementele atmosferice.
Versurile celor de la Carnifex se axeaza in jurul unor teme ce tin de natura negativista a omului. Vocalistul, Lewis, a declarat intr-un interviu ca tematica lirica va fi intotdeauna dark, chiar si atunci cand starea sa emotionala este una pozitiva. Spre exemplu, primul album ’’Dead in My Arms’’ trateaza ca subiect principal dezamagirea in dragoste si auto-vatamarea. Toate materialele celor de la Carnifex au la baza versuri ce privesc depresia, tradarea, disperarea, furia si ura. Americanii se regasesc si pe afisul ‘Tour Of The Year’, impreuna cu Parkway Drive, Heaven Shall Burn si Northlane.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top