Muzica

KREPUSKUL şi NEUTRON sunt ultimele formaţii confirmate la MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2014

A sosit momentul să anunţăm ultimele formaţii participante la ediţia de anul acesta a Maximum Rock Festival!

maximum_rock_festival_2014După ce am confirmat nume precum Dark Tranquillity, Evergrey,  Tristania,  Threshold,  I’m The Trip, UnleashedElvenkingEmergency GateNoctiferia,  Code Red,  Open Mind, ne bucurăm să anunţăm prestaţiile Krepuskul (Cluj-Napoca) şi Neutron (Bucureşti), care se alătură line-up-ului.
Astfel, tabloul formaţiilor româneşti este completat de prezenţa celor două grupuri, care îşi vor aduce aportul la crearea unui show puternic, nelipsit de prezenţa trupelor autohtone de metal.
Krepuskul este, în momentul de faţă, una dintre cele mai iubite formaţii autohtone de metal experimental, remarcându-se prin sound-ul unic şi printr-o combinaţie originală de stiluri. Krepuskul este prima formaţie din România care a susţinut un turneu în ţările din fosta Uniune Sovietică (Rusia, Ucraina, Belarus şi Republica Moldova). Mai mult, formaţia clujeană a văzut toată Europa în cadrul celor 10 turnee care au purtat-o peste hotare. Unul dintre highlight-urile carierei Krepuskul  este show-ul susţinut la prestigiosul festival Bloodstock Open Air (UK), unde a cântat pe aceeaşi scenă ca Machine Head, Behemoth, Alice Cooper şi Dimmu Borgir.
De-a lungul anilor, au mai cântat cu nume însemnate, ca Sepultura, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake Of Tears, Hate, Pro Pain şi alţii.
Neutron a luat naştere în cea de-a doua jumătate a anilor ’90, din iniţiativa a patru tineri din Bucureşti, cu idealuri şi valori comune. Este una dintre primele formaţii autohtone care a avut curajul să abordeze metalul melodic-progresiv.
În anul 2013, revine în formula George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz), care preia din nou bass-ul. George a fost bass-ist-ul original al trupei. Acum, în 2014, formaţia lucrează la noi piese şi le va prezenta în curând fanilor cele mai recente realizări ale sale.
Deşi, iniţial, Neutron, care a câştigat premiul al III-lea la ediţia de anul acesta a Maximum Rock – Suport pentru Underground, asigurându-şi, astfel, şi un slot la festival, s-a retras din fest din cauza unor probleme personale ale solistului şi chitaristului Vlad Vacarescu, situaţia a fost rezolvată, iar trupa va putea să ia parte la Maximum Rock Festival 2014!
Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:
24 Octombrie 2014: EvergreyTristaniaThresholdI’m The TripKrepuskulNeutron.
25 Octombrie 2014: Dark TranquillityUnleashedElvenkingEmergency GateNoctiferiaCode Red, Open Mind.
Deoarece capacitatea sălii este limitată, s-a pus în vânzare un număr de 1300 de abonamente şi 200 de bilete pentru fiecare zi, la următoarele preţuri:
Bilete normale – valabile pentru o zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucăţi)
În perioada 01. 10 – 23. 10. 2014, biletul va avea valoarea de 100 de lei, iar abonamentul va avea valoarea de 135 de lei.
În perioada festivalului (24. 10 – 25. 10. 2014), biletul are valoarea de 120 lei, iar abonamentul va avea valoarea de 165 de lei.
Abonament special (115 lei / 26 euro – primele 50 bucăţi) – include:
– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formaţii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promoţionale
* cu ocazia acestui festival, se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar, cu acest abonament, Dvs. puteţi alege unul dintre acestea.
Cumpără abonamente la festival în rate!!!
Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să participe la Maximum Rock Festival, organizatorii au pus în vânzare abonamente care pot fi plătite în două rate astfel:
– prima rată, de 65 de lei, se va achita prin PayPal
– a doua rată, de 50 de lei, se va achita direct la intrare (casa de bilete), în momentul în care se va ridica abonamentul de festival.
Biletele / Abonamentele achiziţionate prin PayPal vor fi ridicate în ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile înainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Află mai multe despre regulamentul biletelor de AICI.
Biletele se pot achiziţiona şi din Reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro)
Pentru a fi la curent cu ultimele informaţii legate de acest festival, nu uitaţi să ne daţi un like AICI.
Un eveniment oferit de Ciuc Premium şi Domeniile Sâmbureşti!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top