Special

Learning Network Festival pentru specialistii in learning & development

Eşti specialist în Learning & Development? Te pasionează tot ce ţine de învăţare şi dezvoltare organizaţională? Atunci, vino la Learning Network Festival pe 24 şi 25 septembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, Bucureşti!

learning_network_festival_951x312

Toamna aceasta, Learning Network a pregătit un adevărat festival de 2 zile dedicat exclusiv profesioniştilor în învăţare şi dezvoltarea organizaţională, un concept unic de eveniment ce îmbină paneluri şi workshopuri.
Learning Network Festival se va concentra pe subiecte ce îi preocupă pe profesioniştii din L&D şi promite să aducă soluţii originale care să inspire acţiuni!
În fiecare din cele două zile se vor succeda câte două paneluri de discuţii şi câte două workshop-uri la care vor participa toţi cei prezenţi în sală.
În cadrul panelurilor, aproximativ 20 de speakeri de renume – consultanţi şi specialişti din HR – vor dezbate împreună cu tine teme precum:
• Alinierea strategiei de learning & development la obiectivele de business
• Evaluarea programelor de learning & development
• Talent Management şi programele de învăţare
• Învăţarea colaborativă şi performanţa
Cele 4 workshop-uri pe care vei avea şansa să le experimentezi sunt:
• Sociodrama ca instrument de setare a obiectivelor
• Folosirea tehnicilor teatrale pentru implicarea angajaţilor în programele de învăţare
• TBA
• Broaşte şi Prinţi – o metaforă despre stilurile de învăţare
Pe tot parcursul evenimentului, interactivitatea şi networking-ul de calitate sunt asigurate!
Mai multe detalii despre eveniment şi modalitatea de înscriere găseşti pe site-ul LearningNetwork.ro sau o poţi contacta pe Andreea Ristache:
Telefon: 0746.258.719
Email: andreea.ristache@learningnetwork.ro
Te aşteptăm!
Despre Learning Network
Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învăţării, sunt curioşi să îşi descopere limitele şi îşi doresc să obţină rezultate remarcabile în viaţa lor.
Portalul (http://www.learningnetwork.ro) îţi oferă informaţii din industria de learning & development sub formă de ştiri, articole şi review-uri, precum şi posibilitatea de a achiziţiona bilete la conferinţe şi cursuri deschise. Pe platforma online ai acces la Calendarul evenimentelor de învăţare şi la Catalogul furnizorilor. În fiecare zi găseşti informaţii interesante din domenii precum Carieră, HR, Coaching, Dezvoltare Personală, Vânzări, Leadership&Management etc.
Pentru a fi la curent cu toate noutăţile publicate pe site, ne poţi urmări şi pe Facebook sau te poţi abona la oricare din Newletterele Learning Network.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top