Muzica

Line-up Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd edition

Romanian Thrash Metal Club anunță înca 3 trupe pentru Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd edition, eveniment a cărei editțe se va desfășura pe parcursul a doua zile, vineri 10 octombrie și sâmbătă 11 octombrie 2014.

Noutatea acestui an este dată nu doar de extinderea festivalului pe parcursul a doua zile, ci și pe doua scene. Prin urmare B52 este scena adăugată celei din Club Fabrica.
Astfel trupa romănească de thrash metal Damage Case din București, alături de The Outer Limits din Bulgaria și Implode din Suedia vor urca pe scena pentru a întregi line-up-ul festivalului.

Line up-ul pe zile arată așa:
 Vineri 10 octombrie
DAMAGE CASE (ROMANIA)
VEHEMENTER (SERBIA)
THE OUTER LIMITS (BULGARIA)
HELLCANNON (USA)
SODOMIZER (BRAZILIA)
BÖLZER (ELEVTIA)
BOMBARDER (SERBIA)
CANCER (ANGLIA)
MANILLA ROAD (USA)
Sâmbătă 11 octombrie
IMPLODE (SUEDIA)
NECROCHACKAL (GRECIA)
EXTIRPATION (ITALIA)
DEATHSTORM (AUSTRIA)
SLAUGHTERED PRIEST (GRECIA)
OBSESSÖR (GERMANIA)
ROOT (CEHIA)
DESASTER (GERMANIA)
GRAVE (SUEDIA)
ENTOMBED A.D. (SUEDIA)

thrash-metal-festProgramul complet al evenimentului va fi anuntat în zilele urmatoare.
Și pentru ca line-up-ul este definitivat, acum vă putem prezenta și merch oficial al acestei ediții. Prețul unui tricou male sau girlie este de 45 RON / 10 Eur și vor putea fi achiziționate începând de azi prin comanda scrisa la contact@rtmc.ro și evident la standul RTMC în zilele festivalului.
Vă reamintim că mai sunt puține zile până la închierea perioadei de presale!!!
Până pe 30 septembrie inclusiv, prețul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem și tradițional marca RTMFest este doar 135 lei. Abonamentele pot fi achiziționate direct de pe siteul RTMC (http://www.rtmc.ro/tickets/), prin intermediul siteurilor www.iabilet.rowww.metalhead.ro /bilete (unde se pot thrash-metal-fest-tshirtcomanda atât bilete în format electronic – print @ home: plătesti cu cardul online sau cu Paypal, primești biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare -, cât și bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, vă rugăm contactați la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967, între 09:00 și 18:00, de luni până vineri). De asemenea biletele pot fi achizitionate prin www.blt.ro, precum și prin rețeaua EVENTIM.
Abonamente pentru Old Grave Fest se pot achiziționa și prin intermediul Private Hell (București, Str. Soarelui nr. 5), Club Fabrica (București, Strada 11 Iunie Nr. 51), Titus Constantinescu(0722.814.991) și site-urile Letsrock.ro & Bestial.ro, precum și de la Hello Hotel (București, Calea Griviței Nr. 143).
Începând cu 1 octombrie prețul abonamentelor va deveni 155 lei.
Romanian Thrash Metal Fest editia a 3a – Old Grave Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, susținut integral de către membrii acestuia.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top