Muzica

Lord of the Dance – Spectacolul dansului la Cluj in cadrul TiMAF 2012

Faimosul spectacol al lui Michael Flatley, cel pe care cei de la The Los Angeles Times îl numeau „show time extravaganza”, ajunge la Cluj în data de 9 Octombrie pentru un show memorabil marca Lord of The Dance.
Cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes spectacol de dans, uniunea de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău și exprimat prin limbajul universal al dansului, fac din Lord of The Dance un show care a depășit orice record din domeniu.
Ani dea rândul, renumitul dansator Michael Flatley a muncit și gândit un show care reușește să uimească azi prin precizia și măreția prezentată. Show-ul propriu zis ascunde ore în șir de muncă și efort fizic, ce depășesc de multe ori limitele corpului uman, însă devotamentul membrilor trupei de dans îi împinge pe aceștia la reușită, astfel că uralele și aplauzele de la final șterg orice durere sau urmă adunate pe parcursul repetițiilor.
Orele petrecute pentru antrenat, dar și pasiunea nemărginită pentru lumea dansului a transformat spectacolul Lord of The Dance și l-a împins să crească în asemenea manieră încât azi există două trupe principale care oferă spectacole de neuitat în toată lumea. Dat fiind faptul că cerința este din ce în ce mai mare, dansatorii ating performanțe inedite și ajung să pună în scenă aproape zilnic un spectacol grandios, la care publicul este mereu la capacitate maximă.
Măreția și grandoarea Lord of The Dance vor umple scena în 9 Octombrie și vor arăta Clujului un crâmpei de tradiție irlandeză, și nu în ultimul rând, vor fura privirile cu un show memorabil rezultat din multă muncă și pasiune pentru lumea dansului.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top