Dans

Mai e o lună până la competiţia de dans a toamnei: Bucharest Dance Festival

Emoții pentru reprezentanții a peste 60 de școli de dans din toată țara care s-au înscris deja la Bucharest Dance Festival! Mai sunt câteva zile până când se va da start-ul competiției de dans care va cuprinde nu mai puțin de 17 discipline! Evenimentul va avea loc în perioada 8-9 Noiembrie 2014, la Palatul Național al Copiilor din București.

bucharest-dance-festival-2014-poster-ifestivalEmoții pentru reprezentanții a peste 60 de școli de dans din toată țara care s-au înscris deja la Bucharest Dance Festival! Mai sunt câteva zile până când se va da start-ul competiției de dans care va cuprinde nu mai puțin de 17 discipline! Evenimentul va avea loc în perioada 8-9 Noiembrie 2014, la Palatul Național al Copiilor din București. Concurenții se antrenează ca să impresioneze juriul cu o coregrafie originală, la una dintre următoarele discipline ale competiției: balet, dans contemporan, dans liric, jazz, dansuri folclorice, ballroom show, MTV comercial, dans latin, dans urban, acro dance, BBoyng, step, pom pon, muzical, muzică&dans, număr de producție și open. Premiile puse la bătaie sunt  în valoare de 2000 de euro.
Juriu de renume internațional
Emoțiile pentru concurenți sunt date și de faptul că vor fi notați de un juriu internațional, format din  personalități renumite în lumea dansului.
Este vorba de un juriu de specialitate – coregrafi, profesori, dansatori precum: Christopher Jammin – care a jurizat numeroase competiții de dans din toată lumea, Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Statele Unite ale Americii; Gregor Hatala- care a devenit cel mat tânăr balerin de la Opera de Stat din Viena în 1990 și din  2011 este președinte al Consiliului Austriac de Dans; Evelyn Téri, profesoară internațională de balet, director executiv al Competiției internaționale de Balet și Dans din Viena și Írisz Galuska, dansatoare și actriță în turneul “Fantoma de la operă” din Germania, Austria și Elveția.  Workshop-uri susținute de profesori, coregrafi și artiști
Pe parcursul a celor 2 zile a competiției Bucharest Dance Festival, o echipă formată din profesori, dansatori și coregrafi din diferite colțuri ale lumii, va susține numeroase workshop-uri având ca teme: jazz-ul, baletul, dansul contemporan, musical sau hip hop.
La workshop-uri poate participa oricine este interesat să facă schimb de experiență și de impresii și să învețe lucruri noi de la persoane cu experiență, din lumea dansului. Pentru orar și mai multe detalii, puteți intra aici: http://bucharestdancefestival.com/workshop-uri/
Înscrierile continuă până la 25 octombrie 2014
Persoanele care vor să se înscrie în competiție o pot face până la data de 25 octombrie 2014. Înscrierile  se fac pe site-ul oficial al evenimentului: http://bdf.danceapps.net/.
Taxele de înscriere sunt de doar 15 euro/ grup, 20 euro/ duo-trio, 35 euro/ solo și 15 euro/ formation- production number. Acestea se vor achita în contul:
Fundaţia Jazz Balet ARS NOVA
Iban Lei : RO31BTRL00501205M37937XX
Eur: RO63BTRLEURCRT00M3793703
Banca Transilvania
SWIFT – BTRLRO22
Organizatorul competiției este ARS NOVA, în parteneriat cu Școala de Fitness Ars Nova, ScoliDans.ro, New Fit Way, Aqquatix, EAA Romania și Ink9 Digital Agency.
Despre Ink9
Tel. :+4 0726 339 119
Fax.:+4 0359 174 682
Mobil: +4 0770 598 823
E-mail: office@bucharestdancefestival.com

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top