Muzica

Marky Ramone’s Blitzkrieg si Camo & Krooked la Peninsula 2013

Trupa de punk americană Marky Ramone’s Blitzkrieg, respectiv duo-ul austriac de drum and bass Camo&Krooked va concerta la Festivalul Peninsula, care se va desfăşura între 18 şi 21 iulie, la Cluj-Napoca.

marky-ramones-blitzkrieg

Rock and Roll Hall of Fame va fi reprezentat anul acesta în România! Marky Ramone, fost toboşar al trupei de cult The Ramones – considerată una din cele mai importante zece trupe din lume –, vine la Cluj-Napoca. Trupa lui Marky se află într-un turneu mondial, care promite să aducă pe scene alese de pe întreg mapamond, muzica inconfundabilă a The Ramones, care au marcat genul punk rock, încă de la înfiinţare, în 1974. “Tot timpul am fost de părere că piesele The Ramones sunt prea bune pentru a nu fi interpretate live – spune Marky Ramone. Turneul actual exact asta urmăreşe: Marky Ramone’s Blitzkrieg include 32 de piese din repertoriul The Ramones, care vor răsuna la Peninsula în data de 20 iulie.

Camo&Krooked

Camo & Krooked a fost înfiinţat de doi austrieci în 2007, însă destul de rapid muzica lor a ajuns să aibă priză în Marea Britanie, ţara de baştină a drum and bass-ului. În 2010, la Drum and Bass Awards au primit titlul de Cel mai bun artist nou, iar un an mai târziu pe cel de Cel mai bun producător. Albumele lor – pe care s-a făcut simţită, tot mai mult, şi prezenţa dubstep-ului – , i-au făcut să fie apreciaţi şi de publicul larg, nu doar de iubitorii drum and bass-ului. Locul lor este printre cei mai buni, iar dovada o primiţi pe 19 iulie la Peninsula. Alături de austrieci va fi prezent pe scenă şi MC Youthstar, care a devenit cunoscut ca MC-ul celor de la Dirtyphonics.
Concerte anunţate la Festivalul Peninsula:
18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)
19 iulie: Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
21 iulie: Ocho Macho (HU)

oo

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top