Muzica

METALHEAD Meeting 2014: 7 trupe, 7 ore, atmosfera de zile mari

METALHEAD Meeting 2014 a avut loc sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in fata a peste 3500 de rockeri entuziasti, care au savurat la maxim cele 7 ore de muzica si au creat o atmosfera incendiara.

Metalhead Metting CrowdCea de-a doua editie a festivalului organizat de Metalhead.ro a insemnat: 7 trupe invitate, peste 30 de artisti si tot atata personal tehnic, 7 ore de muzica care au rasunat pana tarziu in noapte, peste 100 de persoane in echipa locala de productie, sute si sute de ore de munca cu foarte putine ore de somn, peste 10.000 de beri Ciuc vandute si, cel mai important, peste 3500 de spectatori fericiti.
Echipa METALHEAD Meeting tine sa multumeasca in special acestora, fara de care festivalul nu ar fi fost posibil!
Multumiri speciale se duc catre sponsorii nostrii, Ciuc Premium si Monster Energy, care ne-au sustinut in realizarea acestui proiect ambitios.
De asemenea, dorim sa multumim tuturor partenerilor nostri, care au fost la inaltime, ca de obicei: Arenele Romane, The Backline Shop si Adrian Rugina, Fabrica, Blackhawk Security, Even’thor, Rock FM, Sunete, Hotel Razvan, IaBilet.ro si tuturor partenerilor media.
Multumirile noastre se duc si catre artisti si echipele lor tehnice, pentru o prestatie impecabila: SEPULTURA, Moonspell, Arkona, Last Hope, Sincarnate, Diamonds Are Forever si Endsight.
Ne revedem pe 27 septembrie, la METALHEAD Meeting 2014 bis alaturi de PARADISE LOST, Finntroll, HATESPHERE si PROFANE OMEN, plus inca 3 nume pe care le vom anunta curand.
Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange etc..)
O cronica subiectiva a METALHEAD Meeting 2014poate fi citita aici:
http://www.metalhead.ro/recenzii-concerte/metalhead-meeting-2014-o-intalnire-intre-prieteni–cronica-de-concert-129035

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top