Muzica

Mihail și Șuie Paparude, la Burgerfest 2018

Pe scena BURGERFEST 2018 vor urca cinci trupe, trei dintre ele în premieră la festival. Astfel, anul acesta line-up-ul BURGERFEST se mândrește cu E.M.I.L., ROA, MIHAIL, MOON MUSEUM și ȘUIE PAPARUDE.

În plus, festivalul îi are ca invitați și pe trei dintre cei mai tari DJ din București, care se vor ocupa de muzică și distracție înainte de concerte. Aceștia vor fi anunțați în perioada următoare.
Cea de-a patra ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 11 și 13 mai, la deja cunoscuta locație din Barbu Văcărescu 162 – 164.
BURGERFEST 2018 te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 27 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Constanța sau Râmnicu Vâlcea.
Programul concertelor, pe zile, este următorul:

11 mai:
E.M.I.L.
12 mai:
ROA
MIHAIL
13 mai:
MOON MUSEUM
ȘUIE PAPARUDE

E.M.I.L.
Înființată în anul 2000, este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe de punk-rock din România. A urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară și a cântat în deschiderea mai multor trupe internaționale. E.M.I.L are patru albume la activ, iar în componență îi are pe: Sorin Bădulescu (voce), Niculae Barbu (chitară bas), Gabi Georgescu (chitară), Andrei Stoianovici (chitară) și Eugen Imecs (tobe).
https://www.facebook.com/EMILtrupa/
ROA (Rise Of Artificial)
Concertul celor de la ROA este deja o tradiție pentru BURGERFEST. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM s-a manifestat în 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat Ne Place. Din mai 2011, un nou membru se alătura trupei. Cristin Negriuc este numele lui și va răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară. Cu o abordare puțin diferită a muzicii – directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naștere unor piese ca Ne place sau D-aia, care se vor auzi și la BURGERFEST.
https://www.facebook.com/roamusic
MIHAIL
Muzician versatil și pasionat de artă, MIHAIL nu mai are nevoie de nicio prezentare. Succesul său a venit odată cu hitul Mă ucide ea, care a înregistrat un succes incredibil, ocupând primele pozitii în top-urile muzicale din România, numărând peste 27 milioane de vizualizări pe YouTube. MIHAIL este deținătorul unui timbru special și are o prezență carismatică, ce bucură fanii ori de câte ori acesta pășește pe scenă.
https://www.facebook.com/Mihail.Oficial/
MOON MUSEUM
MOON MUSEUM este noul proiect înființat de Oigăn – Eugen Nuțescu (Kumm, Robin and The Backstabbers), căruia i s-au alăturat, Ami Crișan și Mihai Grama la voce, mai apoi Andrei Robin Proca, Vladimir Proca (ambii membrii Robin and The Backstabbers) și Dan Georgescu (almadeer, Byron). La final de 2017, trupa a lansat single-ul Vârful cu Dor, prima piesă MOON MUSEUM cu versuri în limba română.
https://www.facebook.com/MoonMuseumBand/
ȘUIE PAPARUDE
ȘUIE PAPARUDE este una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, înființată în 1992 și abordând un stil alternative-new-wave. Trupa are la activ șase albume și mii de concerte, unele în deschidrea unor trupe internaționale ca Depeche Mode. Cu un sound distinct și un stil inconfundabil, ȘUIE PAPARUDE cântă pentru prima oară pe scena BURGERFEST. ȘUIE PAPARUDE înseamnă: Michi, Dobrică & Bean.
https://www.facebook.com/suiepaparude.ro/
Biletele pentru BURGERFEST 2018 se găsesc pe www.entertix.ro și www.iabilet.ro.
BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, susținut de Silva și sponsorizat de Tomi. Festivalul este organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.
Recomandat de MAGIC FM
Parteneri media: NOIZZ,  Adevărul, Click Poftă Bună
Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival/
Web: burgerfest.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top