Teatru

„Mozart Steps” participă la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic de la Arad

După recentul succes de la Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti, spectacolul „Mozart Steps”, creat de Gigi Căciuleanu la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, va participa la un alt important eveniment teatral al toamnei, Festivalul Internaţional de Teatru Clasic de la Arad. Reprezentaţia spectacolului „Mozart Steps” va avea loc luni, 24 noiembrie, ora 19:00, la sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

SONY DSC

Spectacolul „Mozart Steps” al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu reprezintă un concept original de teatru-dans al legendarului coregraf Gigi Căciuleanu. Universul muzical combină în mod strălucit muzica occidentalului Mozart şi muzica orientală, şi împreună cu dansul lui Gigi Căciuleanu dă naştere unui spectacol ce se folosește de corpurile actorilor pentru a crea un imaginar poetic vibrant. Nu mai puţin de 30 de performeri vor evolua pe scenă, atât actori de la secția română și secția germană a Teatrului Național din Sibiu, cât și studenți de la Secția de Actorie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.
Festivalul de Teatru Clasic de la Arad a debutat în anul 1995, mai târziu devenind un eveniment  internaţional. Timp de două decenii festivalul a dăruit publicului spectacole susţinute de nume mari ale scenei româneşti şi din străinătate, realizate de regizori renumiţi. La ediţia cu numărul XX, din 21 şi până în 30 noiembrie, în fiecare seară spectatorii sunt aşteptaţi să vizioneze producţii teatrale de prim rang, în interpretări şi puneri în scenă de excepţie.
luni, 24 noiembrie, ora 19:00
la sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad
MOZART STEPS
un spectacol de teatru coregrafic de GIGI CĂCIULEANU
SCENOGRAFIE ȘI LIGHT DESIGN: Gigi Căciuleanu; ASISTENT COREGRAFIE: Adriana Bârză; ASISTENT SCENOGRAFIE: Alin Gavrilă; DISTRIBUȚIA: Veronica Arizancu, Florin Coşuleţ, Ali Deac, Diana Fufezan, Raluca Iani, Adrian Matioc, Adrian Neacşu, Cătălin Pătru, Daniel Plier, Vlad Robaş, Marius Turdeanu, Liviu Vlad, Arina Ioana Trif, Anca Pitaru; STUDENȚII: Vlad Bacalu, Anton Balint, Cristina Blaga, Paul Bondane, Iulia Pop, Tudor Răileanu, Maria Soilică, Cristi Timbuş, Maria Tomoiagă, Alexandra Şerban, Teodora Voineagu
durata aproximativă: 1h06min

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top