Muzica

IRON MAIDEN și MUSE , headlineri ai festivalului Rock The City

Cel mai mare festival de rock al României – Rock The City, ajuns la cea de a 7-a ediție, revine cu turneele live ale celor mai importanți headlineri ai momentului, cap de afiș în toate festivalurile mari din Europa.
Photo credit: www.theguardian.com

Photo credit: www.theguardian.com

Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment organizează concertele MUSE și IRON MAIDEN, în cadrul festivalului Rock The City desfășurat în 29-30 iulie 2016, în Piața Constituției.
Muse
Pe noul lor album, “Drones”, Bellamy (chitară, voce), Dominic Howard (bass) și bateristul Christopher Wolstenholme își arată din nou clasa și măiestria compozițională.
Dupa cum ne-a obisnuit, Muse este un critic acid al societății, dar și un vizionar distopic, versurile scrise la obiect și puse pe un sound rock pompos mergând direct la public.
Drones este un album concept, care spune povestea protagonistului, într-un mod deosebit, prin relatarea diverselor stări pe care acesta le experimentează – de la abandon și pierderea speranței la indoctrinarea de catre sistem ca dronă umană.
Muse este un bun entertainer rock și ca exemplificare stau mărturie piesele „Psycho“, „Dead Inside“, „Reapers“ și „Aftermath“.
În acest turneu, Muse a înglobat noile piese într-un singur set, iar restul sunt de factură Best of Hits…
Cu peste 20 de milioane de albume vândute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy, Muse revine la București pe parcursul turneului de anul acesta cu un show de excepție sub egida festivalului Rock The City, pe 29 iulie 2016 în Piața Constituției.

Photo credit: www.loudwire.com

Photo credit: www.loudwire.com

Iron Maiden
Cu peste 90 de milioane de albume vândute, peste 2000 de concerte live susținute în 59 de țări, zeci de milioane de fani și 16 albume de studio de o calitate infailibila, garantată prin puterea numelui trupei, Iron Maiden și-a câștigat statutul de cea mai influentă și venerată trupă rock din toate timpurile.
Celebrul grup britanic va reveni în România pentru un alt show remarcabil, în cadrul festivalului Rock The City. Concertul va avea loc pe 30 iulie 2016, în Piața Constituției.
Iron Maiden va susține la București unul dintre ultimele show-uri din turneul „The Book Of Souls 2016”, turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovând cel mai recent album lansat, cu acelasi nume. Albumul a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de tari.
Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden peste 6 continente și 36 de tari, incluzând concerte în premiera în China, El Salvador și Lituania.
Producția evenimentului va fi o premieră pentru Romania, scena masurând 20 de metri lungime, 15 metri adancime și 18 metri inaltime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent.
Fear Of The Dark, The Trooper, Powerslave, The Number Of The Beast și Wasted Years, precum și hit-uri emblematice ale trupei din anii ’80 si ’90, vor face parte din set list, împreuna cu melodii de pe noul lor album de studio “The Book Of Souls”.
Biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro:
Muse
– bilete disponibile publicului începând de astazi, 30 martie, ora 16:00
Iron Maiden
– bilete disponibile fan clubului începând de astazi, 30 martie, ora 16:00
– bilete disponibile publicului începând de maine, 31 martie, ora 16:00
Eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top