Muzica

Muzică electro și sporturi extreme la Airfield Festival

Airfield Festival care se va desfășura în perioada 1-3 august pe Aerodromul Măgura de lângă Cisnădie, este un eveniment aflat la prima ediţie şi îşi propune un concept nou, care combină muzica electro, cu agrementul, turismul și sporturile extreme.

airfield-sibiu

Pe cele două scene ale festivalului vor urca artiști consacrați ai zonei electro, dar și tineri români talentați. Printre invitații speciali se numără artistul rus Andrei Pushkarev, rezident al postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante stații de profil din lume.
Silent Strike, muzician cunoscut sibienilor mai ales pentru clipul de promovare „Sibiu. Tânăr din 1191”, urcă și el pe scena Airfield Festival.
Line-up-ul numără peste 15 artiști ai muzicii electronice, printre care DJ Vasile, Vlad Dobrescu ( DJ Set ), Adi Dumitra,DJ K-Lu, Toygun, DJ Sauce, Ciprian Popa, Dex, Syl, Răzvan Mate, Kcn, Pitza, Gabi Ticulescu și Bozzo.
„Airfield Festival se desfășoară într-un adevărat paradis verde și se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare. Vor fi amplasate două scene, două zone de food & drinks, o zonă de parcare, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice”, spun organizatorii.
Participanții la festival vor avea ocazia și să-şi petreacă timpului făcând dirt bike, excursii cu bicicleta și excursii montane. Spațiul care găzduiește evenimentul poate fi folosit pentru zboruri de agrement și salturi cu parașuta.
Transportul din Sibiu către Aerodromul Cisnădie şi retur va fi asigurat cu microbuze, din oră în oră.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top