Special

Muzica, umor si proiectii de filme in Piata Enescu, totul in cadrul Bucharest Comedy Week!

Toamna aceasta, bucurestenii vor avea ocazia sa celebreze cea de-a 555-a aniversare a orasului in cadrul primului festival international de comedie organizat in Capitala.

bucharest-comedy-week-2014Evenimentul este organizat de Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel si promite sapte zile pline de umor. Din cadrul festivalului nu vor lipsi spectacolele in aer liber, Piata Enescu fiind de altfel unul dintre principalele puncte de atractie incluse in programul saptamanii vesele.
Concerte, show-uri de umor, improvizatii sau chiar proiectii de filme, toate vor putea fi urmarite din frumoasa Piata Enescu in weekendul 26, 27, 28 septembrie. Intr-un cadru boem, chiar in fata Ateneului Roman, spectatorii vor avea ocazia sa ii vada si sa ii asculte live pe cei de la Quattrocelli, Men in Coats, Timpuri Noi, Fara Zahar, Tapinarii carora li se vor alatura numeroase momente hazlii. Toate spectacolele din Piata Enescu se vor desfasura in aer liber, accesul fiind gratuit.
Quatrocelli inseamna Lukas Dreyer, Matthias Trück, Tim Ströble and Hartwig Christ, iar publicul adora stilul si daruirea celor 4 violoncelisti care, cu o virtuozitate desavarsita, si-au castigat locul pe piata muzicala internationala. Cu un repertoriu vast ce include clasic jazz, latino, soundtrack-uri din filme si bineinteles, productii proprii, acestia reusesc sa capteze atentia publicului inca de la primele note muzicale transmitand pasiune, energie, dar si umor pentru ca pe scena au mereu momente amuzante. Dupa multiple turnee in intreaga lume, iata ca a venit timpul sa ajunga si in Romania, intr-un cadru unic, plin de buna dispozitie si zambete.
Proiectul Men in Coats infiintat de Michael Dow abordeaza un umor unic, publicatii precum The Independent, Telegraph si The Guardian catalogandu-l ca pe un must atunci cand vine vorba de momente amuzante. Acest moment cu siguranta nu poate fi ratat in cadrulBucharest Comedy Week pentru ca la capitolul originalitate si inventivitate cei doi membri se autodepasesc de fiecare data.
https://www.youtube.com/watch?v=4Z6WmIfa1xc
Un barbat curajos si un balon urias pot metamorfoza si crea un show absolut incredibil! Pe scurt, asta inseamna Bruce Airhead, iar momentele sale sunt considerate adevarate spectacole la care fiecare om ar trebui sa asiste macar o data in viata. De-a lungul timpului Bruce a descretit fruntile unor personalitati consacrate si a participat la o multime de festivaluri internationale, iar acum este randul bucurestenilor sa il vada in actiune.
https://www.youtube.com/watch?v=RNxPbTuM29E&feature=youtu.be
Improvisneyland este o trupa de teatru de improvizatie formata in anul 2008, la initiativa lui Axel Moustache, actor la Teatrul National din Bucuresti. Trupa include 7 actori profesionisti, uniti de placerea de a improviza. Cei 7 au participat impreuna si la Campionatul National de Improvizatie din Romania ajungand pana in marea finală (29 martie 2008, Teatrul Metropolis) si au continuat sa sustina spectacole peste tot in tara, toamna aceasta putand fi urmariti chiar pe scena Bucharest Comedy Week din Piata Enescu.
Ventrilocia inseamna mai mult decat vorbitul fara a-ti misca buzele, inseamna mai mult decat a avea o papusa pe genunchii tai care sa spuna lucruri amuzante, sa cante sau sa interactioneze cu publicul. Ventrilocia este magie si distractie totodata, realizate prin simpla relatie ce se stabileste intre ventriloc si personajul sau.  Participarea Crinei Zvobada in editia a treia a emisiunii „Romanii au talent” a fost rampa de lansare catre o cariera de succes, in care artista si bunica ei haioasa sunt personajele principale ale unor show-uri exceptionale ce starnesc rasete pe banda rulanta si ropote de aplauze. Crina Zvoboda a investit tot mai mult timp in pregatirea momentelor de pe scena,  ajungand sa sustina tot mai multe reprezentatii. De altfel, artista a fost invitata recent sa participe in cadrul unui  spectacol international care a avut loc in Kentucky, Statele Unite, pe 18 Iulie 2014. Pentru Bucharest Comedy Week,  Crina si bunica sa vor pregati un nou moment special, ce promite sa adune mii de zambete  de pe chipurile bucurestenilor.
 Programul detaliat al manifestarilor din Piata Enescu precum si mai multe informatii despre festivalul Bucharest Comedy Week vor fi facute publice pe pagina oficiala de facebook:www.facebook.com/bucharestcomedyweek si pe site-ul evenimentul,www.BucharestComedyWeek.ro.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top