Muzica

Nile confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

NILE este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov. In plus, doua noi nume din scena underground europeana: Moribund Oblivion din Turcia si Stercore din Cehia.

rockstadt-nile

Cele trei trupe se alatura altor 27 de formatii confirmate pana in acest moment: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta si Berserkers.
Va reamintim ca pana in data de 4 martie puteti gasi abonamente la pretul de 190 lei, urmand ca din data de 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei.
NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.
Pretul abonamentelor este urmatorul:
Presale 3 – 190 lei, perioada 28.12.2015 – 04.03.2016 Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016 Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe: eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Combinand viteza extrema si nihilismul muzicii death metal cu un concept bazat pe muzica si istoria Orientului Mijlociu, Nile este una din cele mai cunoscute si respectate trupe ale curentului international death metal, cu o cariera de peste 20 de ani si un palmares discografic impresionant.
Avandu-i in componenta pe Karl Sanders, Dallas Toler-Wade si George Kollias (considerat unul din cei mai buni tobosari din lume), muzica Nile este caracterizata prin complexitate si viteza, caracteristici ce au dobandit recunoasterea atat din partea fanilor cat si a jurnalistilor. Conceptul liric este bazat pe interesul manifestat de Karl Sanders pentru egiptologie si cultura din perioada antica a Orientului Mijlociu.
In Romania, Nile se intorc pentru a promova cel mai nou album, What Should Not Be Uneartherd, un album ce propune ideea unei descoperiri arheologice accidentale, atat de veche si inimaginabila incat implicarile pot zgudui temeliile civilizatiei moderne si a originii omenirii.
„Este un album compus in stilul clasic Nile. In acest aspect, o parte din piese vor deveni imediat compozitii clasice Nile: As fi socat daca cineva va asculta Call To Destruction sau Evil To Cast Out Evil si nu va simti imediat acea adrenalina tipica acestui gen muzical.” declara Sanders.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top