Film

Noaptea spoturilor publicitare revine la Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj” 2012

Aflat în plină desfășurare, Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj” găzduiește și în acest an numeroase evenimente conexe filmului. Bazându-se pe faptul că istoria reclamei începe aproape concomitent cu istoria filmului cu care de altfel și interferează adesea, dar și pe succesul de care s-a bucurat la ediția de anul trecut, Noaptea Spoturilor Publicitare revine la „Comedy Cluj” 2012.
50 de secunde de peliculă alb-negru, mut, cu două doamne care spală rufe. Era anul 1896 cand Lever Brothers a apelat la frații Lumiere pentru a prezenta în filmele lor săpunul Sunlight. Așa a început totul…
Revenind în zilele noastre, fanii spoturilor publicitare sunt așteptați joi, 18 octombrie începând cu ora 21,30 la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca pentru 210 minute de publicitate și film. Filme celebre, regizori celebri, actori celebri, cu toții parte a filmului publicitar într-o selecție de spoturi realizată special pentru Festivalul Internațional „Comedy Cluj” 2012. Tot în programul serii este inclusă și o selecție de International Advertising din edițiile precedente ale Nopții Devoratorilor de Publicitate.
Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top