Muzica

Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest: Moonspell si The Thirteenth Sun

Rockstadt Extreme Fest debuteaza in noul an cu doua noi confirmari: MOONSPELL (The Vintage Set) – show ce va fi pus in scena pentru prima data in Romania – si THE THIRTEENTH SUN. 

Rockstadt-Extreme-Fest-2015-ifestivalDin totalul de 30 de formatii confirmate pana in acest moment, va reamintim trupele deja anuntate in comunicatele precedente: AT THE GATES (Suedia), ENSIFERUM (Finlanda), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), TAAKE (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE’LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania).
Pretul presale pentru un abonament (pret valabil pana pe data de 15 februarie) este de 130 de lei.
La fel ca si in 2014, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.
Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !
Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
Una din cele mai iubite formatii in randul publicului roman, showul concept MOONSPELL reprezinta o premiera in Romania, un recital denumit The Vintage Set’ in care grupul portughez va prezenta doua albume ce au scris istorie in scena metal internationala, WOLFHEART si IRRELIGIOUS. Parte din piesele incluse pe aceste doua albume vor fi cantate pentru prima data in Romania, iar din setlist nu vor lipsi piese ca Alma Mater, Vampiria, Love Crimes, Wolfshade, Full Moon Madness sau Opium. La Rockstadt Extreme Fest, MOONSPELL vor prezenta un setlist de peste 70 de minute presarat si cu piese de pe albumele mai recente ale trupei. Cum versurile piesei Vampiria fac referire la Transilvania, showul portughezilor este cu atat mai special, iar trupa s-a declarat extrem de incantata de a concerta pe taramul lui Dracula.
Originari din Brasov, THE THIRTEENTH SUN insumeaza o varietate de stiluri reflectate de fiecare om implicat in proiect, muzicieni pe care ii regasim si in Necrovile, Code Red, Indian Fall sau Aria Urbana. Mai simplu, muzica The Thirteenth Sun marcheaza un concept puternic axat pe elemente atmosferice, redate cu ajutorul diferitelor abordari rock/metal. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top