Muzica

Oceans of Slumber confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition

Grupul american OCEANS OF SLUMBER este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest – INDOOR EDITION, festival ce are loc in perioada 21-22 octombrie, la Brasov.

oceans-of-slumber-rockstadt

Pana in acest moment au confirmat: ENSLAVED – Show aniversar 25 de ani, NE OBLIVISCARIS si OCEANS OF SLUMBER.
Abonamentele au fost puse in vanzare in retea nationala via Bilete.ro si Eventim, primele 300 de abonamente fiind disponibile la pretul de 100 de lei. In Brasov, biletele se pot gasi la club Rockstadt.
Nu vor exista bilete pe zile!
Festivalul se va desfasura in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.
Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition – isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/491…
Online, biletele pot fi achizitionate la urmatoarele linkuri:
Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/roc… Bilete.ro: http://www.bilete.ro/festival-rocks…
Abonamentele pot fi achizitionate inclusiv din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio.
Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis!
Combinand sonoritatile progresive cu influente doom sau hard rock, OCEANS OF SLUMBER a capatat rapid notorietate dupa formarea in 2011, laudati pentru diversitatea muzicala cat si interpretarea vocala a solistei Cammie Gilbert. De la coveruri dupa Emperor, Candlemass, King Crimson sau Moody Blues si pana la lansarea albumului ‘Winter’, Oceans Of Slumber este una din cele mai laudate trupe ale noului val muzical american.
ÔÇťEa a fost veriga lipsa a acestei trupe.ÔÇŁ declara tobosarul Dobber Beverly. ÔÇťInca din prima zi mi-am dorit dinamica, delicatetea si furia unei voci feminine, iar Cammie este vocea perfecta pentru viziunea muzicala Oceans Of Slumber.ÔÇŁ

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top