Muzica

Open Camp Vaslui, a VI-a editie

În perioada 7-9 August, în Poligonul de Tir Paiu, se va desfãsura cea de-a VI-a editie a festivalului Open Camp Vaslui, manifestare devenitã deja traditie pe harta evenimentelor cultural-recreative din tarã. Cu o listã de invitati valoroasã, organizatorii sperã ca anul acesta numãrul participantilor sã fie cel putin dublu fatã de editiile precedente.

afis-open-camp-vaslui-2015

Se apropie o nouã editie a festivalului, devenit traditie la Vaslui. Ca si în anii precedenti, perioada în care se va desfãsura “Open Camp Vaslui”, va fi 7-9 august. Anul acesta, organizatorii sperã ca numãrul participantilor sã fie cel putin dublu fatã de editiile din anii trecuti.
La festival sunt asteptati peste 2.000 de participanti, atât din judetul Vaslui, cât si din alte colturi ale tãrii. Ideea de bazã o va reprezenta antrenarea publicului la mai multe activitãti culturale, sportive, recreative si de socializare, care se vor desfãsura în aer liber. Astfel, pe lângã concerte, vor avea loc întreceri sportive, demonstratii, târguri si expozitii, donatii, bibliotecã în aer liber, jocuri de tabãrã.
“Open Camp a pornit în 2010 de la o scânteie. A fost ceva spontan, nepremeditat. Ne-am dorit un loc al nostru, unde sã ascultãm muzicã bunã, sã vietuim în armonie cu cele ce ne-nconjoarã, sã fim liberi, sã cream si sã ne relaxãm. De atunci, an de an, Poligonul de Tir de la Paiu a devenit un punct de reper pentru sute de suflete tinere ce vor sã petreacã trei zile lungi cât o varã. Sunt deja sase editii si sunt semne ca acest festival va dãinui. Fiecare editie este un motiv de sãrbãtoare si vrem sã o trãim cel putin cum le-am trãit pe cele din urmã. Open Camp este un eveniment sincer, divers, vesel, ce promoveazã muzica bunã, activitãtile în naturã si socializarea între semeni. Când spui “Open Camp” spui, în primul si în primul rând, îndepartarea de tot ceea ce înseamnã cotidian, comun si banal, de evadarea dintre betoane si apropierea de ceea ce te face sã te simti cu adevãrat liber. Si unde altundeva ai putea sã te simti vreodatã mai liber dacã nu în inima unei pãduri umbroase? Muzica este ingredientul cel mai de seamã al festivalului. Din ea ne tragem energia si datoritã ei ajungem sã vibrãm pozitiv într-un tot. An de an, scena devine mai veselã, mai vie, mai coloratã. Suntem sute de oameni, din zeci de locuri, atâtea genuri muzicale, suntem diferiti, dar totusi ceva ne uneste. Dansãm împreunã, ne ospãtãm împreunã, bem împreunã, cântãm împreunã, suntem Open Camp! Evenimentul anual asteptat cu sufletul la gura si în jurul cãruia se împletesc planurile de-o varã. Pentru trei zile uiti de cotidian si te lasi purtat de valul tineretii”, a declarat Ciprian Hordilã, organziatorul evenimentului.
Dintre artistii care vor evolua la Open Camp, anul acesta, amintim: Partizan, Subcarpati, Cedry2k, Tapinarii, Fãrã Zahãr, Ska-nk, Rehab Nation, Bass Turbat. Activitãtile propuse de organizatori sunt urmãtoarele: cicloturism pe traseu forestier, bibiloteca în aer liber, fotbal si volei în poienitã, reprezentatie de dans (b-boy), demonstratie de graffiti, donatie de cãrti, jucãrii si hãinute, expozitii, târg de produse locale si produse hand-made, ateliere, activitãti de ecologizare a zonelor limitrofe, paintball, echitatie, freestyle footbal, jocuri de tabãrã.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top