Muzica

Otros Aires, pe scena la Jazz in the Park!

Otros Aires sunt invitații speciali ai Jazz in the Park (21-23 iunie). Concertul lor va avea loc sâmbătă, în a doua zi de festival, iar accesul este liber!
Descris de către Small World Music Society din Toronto drept “unul dintre cele mai reprezentative și complete show-uri audiovizuale din fuziunea globală actuală”, sound-ul lor combină perfect instrumente tradiționale – bandoneon, pian și chitară acustică – cu programare și sample-uri din înregistrări de tango-uri vechi.
Otros Aires vin cu un nou suflu în tango-ul modern, păstrând în același timp caracteristicile și estetica tango-ului clasic. Concertele lor sunt o experiență muzicală unică, o călătorie prin bogata istorie a tango-ului, printre sunetele încântătoare de chitară, percuție vivace și melancolia bandoneonului combinate cu celebrele mișcări și dansuri de tango.
O mare de hamace (la propriu) în Parcul Central
Parcul Central din Cluj-Napoca se va umple de hamace la Jazz in the Park! Marea Hamaceală, un eveniment aflat la a treia ediție și care își propune să scoată tinerii din case în natură, la povești și voie bună, va fi organizat sâmbătă, 22 iunie, în cadrul festivalului, în urma unei colaborări cu Minorswing. Zeci de hamace și sute de persoane voioase, în special tineri, vor “împodobi” copacii și zona din spatele Casinoului, începând cu ora 18.00.
Festivalul propune clujenilor, astfel, nu doar trei zile de muzică de calitate, târguri vintage, degustări de vin și dulciuri, ci și o dupămasă întreagă de relaxare în natură… în hamace.

Program-JIP-131

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top