Teatru

„Pacatul” tema Serilor Teatrului Studentesc

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistica și Informatică Economică (SiSC) anunță o nouă ediție a festivalului național Serile Teatrului Studențesc, eveniment ce se va desfășura în perioada 31 Martie- 4 Aprilie, la Casa de Cultură a Studenților din București. Intrarea este liberă!

Festivalul național de teatru Serile Teatrului Studențesc se află la cea de-a XVI-a ediție și se bucură în fiecare an de săli pline cu tineri pasionați de teatru, actori dedicați și juriu renumit. Festivalul a debutat în 1996, având ca principal scop apropierea studenților de mișcarea culturală prin teatru și în același timp oferirea oportunității actorilor tineri de a își demonstra talentul în fața unei audiențe.
Tema ediției acestui an este Păcatul, trăsătură cu care simpatizează orice personaj sau spectator al unei piese de teatru, deoarece teatrul este locul unde nu este nevoie să îți ascunzi păcatele. Festivalul se va desfășura de-a lungul a patru seri și va fi jurizat de personalități importante din lumea teatrului, în a cincea zi având loc gala de premiere.
Pentru mai multe detalii referitoare la ediția de anul acesta a festivalului, puteți vizita site-ul oficial sau pagina de Facebook.
Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.
Vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment!
Pentru întrebări și detalii vă stam la dispoziție:
Ruxandra Vulpoiu
Co-coordonator proiect
Telefon: 0743 113 027
e-mail: ruxandra.vulpoiu@gmail.com
Raluca Grigore
Co-coordonator proiect
Telefon: 0746 027 758
e-mail: grigore.raluca08@gmail.com

serile-teatrului-studentesc

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top