Film

Palmares Anim’est 2012

Trofeul  Anim’est, în valoare de 2500 de euro, acordat unui film din competiţia de Scurt  Metraj Internaţional, se acordă filmului Oh Willy… (r. Emma De Swaef, Marc James Roels, Belgia, 2012)
Premiul pentru Cel mai bun Film de Lung Metraj, în valoare de 1000 de euro, se acordă filmului Alois Nebel (r. Tomáš Luňáĸ, Cehia, 2011)
Premiul pentru Cel mai bun Film de Scurt Metraj, în valoare de 1000 de euro, oferit de Opel,  se acordă filmului Tatăl/ Father (r. Ivan Bogdanov, Moritz Mayerhofer, Asparuh Petrov, Veljko Popovic, Rositsa Raleva, Dmitry Yagodin, Bulgaria-Croația-Germania, 2012)
Menţiunea Specială a Juriului pentru un Film de Scurt Metraj, se acordă filmului Bendito Machine IV (r. Jossie Malis, Spania, 2012)
Menţiunea Specială a Juriului pentru un Film de Scurt Metraj, se acordă filmului Despre uciderea porcului/ About Killing the Pig (r. Simone Massi, Italia, 2011)
Premiul pentru Cel mai bun Film Studenţesc, în valoare de 500 euro, se acordă filmului Roire/ Swarming (r. Joni Mannisto, Finlanda, 2011)
Premiul pentru Cel mai bun Film Românesc, în valoare de 500 de euro, oferit de Asociația Make a Point ( Premiul “Viorica Bucur”), se acordă filmului Hunger (r. Alexei Pătrașcu, 2010)
Premiul pentru Cel mai bun Film din secţiunea Balkanimation, în valoare de 500 de euro, se acordă filmului O zi anunțată/ Rew Day (r. Svilen Dimitrov, Bulgaria, 2012)
Premiul pentru Cel mai Bun Videoclip, în valoare de 500 de euro, se acordă clipului Have you seen my sister Evelyn (r. Hoku Uchiyama, SUA, 2011)
Premiul pentru Cel mai bun Clip Publicitar, se acordă clipului Fish Face (r. Alexander Dietrich, Dominic Eise, Johannes Flick, Germania, 2012)
Premiul Publicului, acordat unui scurt metraj din secţiunea Animash, oferit de Sony, se acordă filmului Cheia lipsă/ The Missing Key (r. Jonathan Nix, Australia, 2011)
Premiul pentru Cel mai Bun Film de Scurt Metraj din secțiunea Minimest , oferit de Canyon, se acordă filmului Crăciun cu Clopoțel/ Jingle All the Way (r. Chel White, SUA, 2011)
Premiul Spectatorului Norocos– un festival pass pentru Anim’est 2013

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top