Special

Peste 25000 de participanti la Festivalul copiilor de la Danes

festivalul-copiilor-danes”Festivalul județean al copiilor”Daneș 22-23 iunie 2013 s-a încheiat duminică seara cu spectacole senzaționale ale unora dintre cei mai în vogă artiști ai momentului: Alina Eremia și Antonia. Finalul le-a aparținut moderatorilor Iulian Praja și Ana Maria Georgescu, care au făcut un adevărat show împreună cu spectatorii, aproape o oră după terminarea concertului.
Conform estimărilor făcute de cei de la jandarmerie și de organizatori, la eveniment au participat aproximativ 25.000 de persoane pe durata celor două zile. Duminică, după estimările noastre, au participat aproximativ 18.000 de persoane, fiind pe departe cea mai reușită zi a Festivalului.
Peste 1500 de persoane au devenit fanii noștri pe facebook, pagina noastră fiind vizitată de peste 50.000 de persoane săptămânal.
Mulțumim cu această ocazie partenerilor noștri, sponsorilor, colaboratorilor, voluntarilor și tuturor celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea acestui Festival. Sperăm că ne vor fi alături și la următoarele ediții!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top