Arte Vizuale

Photo Romania Festival 2013

Photo Romania Festival pregătește în acest an o incursiune în lumea fotografiei, de la cele mai premiate fotografii ale momentului, până la evenimente inedite și concerte care să marcheze expozițiile recunoscute la nivel internațional ce vor fi expuse în Cluj-Napoca în luna mai.
Nu vor lipsi nici nume mari invitate în România, fotografi câștigători ai unor competiții precum World Press Photo, Picture of the Year International, Sony Award, Nikon Competition si multe altele.
Unul dintre principalele evenimente ale acestei ediții este o mega-expoziție etalată la Centrul Nobel, realizată de cel mai premiat fotograf norvegian. Numele invitate le veți afla, desigur, urmărindu-ne pe site-ul festivalului ori pe pagina de Facebook
Festivalul va organiza, de asemenea, și cel mai mare concurs de fotografie din România, unde sunt premiați cei mai buni artiști ai momentului. Este vorba de Photo Romania Award 2013, primul concurs național de fotografie din România, care se adresează profesioniștilor și își propune să ofere, anual, premiul pentru cel mai bun fotograf profesionist, atât la modul general, cât și pe categorii.
De asemenea, apreciatul proiect națonal demarat anul trecut, România în culori – și care a cunoscut un impresionant succes pe Facebook datorită imaginilor spectaculoase cu România surprinse de numeroși fotografi -, va fi lansat oficial printr-o expoziție surprinzătoare într-o locație surprinzătoare, unde va avea loc un concert surpriză pentru a marca evenimentul
Festivalul de fotografie mai presupune alte zeci de expoziții pe cât de inedite, pe atât de artistice și impresionante, cu invitați de renume național și internațional, precum fotojurnaliști de război, unul din cei mai buni fotografi sportivi români, cel mai cunoscut fotograf de avioane din țară, o personalitate din cadrul biroului Reuters România, precum și fotografi creativi din țară și de peste hotare.
Fotografia vorbește aceeași limbă, motiv pentru care la festivalul internațional din acest an sunt așteptați zeci de mii de iubitori ai fotografiei, dar și simpli spectatori.
Nu uitați, multe, multe detalii, fotografii și link-uri vor fi postate pe pagina oficială de Facebook, precum și pe site-ul festivalului.

528998_434873676581103_1291811243_n

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top