Film

Plaza România organizează primul festival de scurt metraje de comedie dintr-un centru comercial

În perioada 16 – 22 februarie 2015 are loc primul festival de scurt metraje de comedie organizat vreodată într-un centru comercial din România: Comedy Short Film Festival @ Plaza România. Festivalul este organizat sub egida Anchor Grup, o companie ce susține activ artele, și găzduit de Movieplex România.

Logo-Film-FestivalPână pe 10 decembrie 2014 cineaștii se pot inscrie pe plazafilmfestival.ro la una din cele trei secțiuni internaționale ale Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania – Competiția oficială, Competiția dedicată producțiilor studențești și Competiția destinată animațiilor. Fiecare secțiune va avea propriul juriu internațional, compus din profesioniști din industria cinematografică. Pe lângă acestea, va exista și un program eclectic de filme difuzate în afara competiției.
Premiile oferite de organizatori la prima ediție a festivalului sunt: Best Plaza Comedy Short Film Award (1500 de euro), Best Student Comedy Short Film Award (1000 de euro) și Best Animation Comedy Short Film Award (1000 de euro). Sunt eligibile pentru a intra în competiție toate scurtmetrajele de comedie realizate după 1 ianuarie 2000, indiferent de participarea lor anterioară la festivaluri internaționale sau autohtone.
Comedy Short Film Festival @ Plaza Romania este singurul festival de scurtmetraje de comedie organizat într-un centru comercial din România și se va desfășura la Movieplex România. Anchor Grup, o companie ce susține activ artele, a organizat acest festival pentru a răsplăti cineaștii talentați și creativi, dar și clienții Plaza România.
Găsiți formularul de înscriere și regulamentul, dar și mai multe detalii despre festival pe site-ul plazafilmfestival.ro.
****
Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top