Special

PRE-event FânFest la Cluj

A mai trecut un an şi Roşia Montană e tot acolo, în inima Apusenilor. Datorită roşienilor cu mintea trează şi cu conştiinţa întreagă, datorită miilor de oameni care îi sprijină, datorită ţie. Si, ca parte a luptei pentru Roşia Montană, festivalul FânFest există şi în acest an. Un festival cultural şi activist, aşa cum te-am obişnuit, un festival în care propoziţia „îmi pasă” capătă consistenţă şi sens concret.
Pe 6 iulie, începem „încălzirea” pentru FânFest la Cluj!
De la ora 14 până la ora 20, în Parcul Central, te aşteptăm cu expoziţii foto şi de artă protestatară, atelier de confecţionat instrumente muzicale pentru copii, jonglerii şi slackline, percuţii şi capoiera
De la ora 20, în Gambrinus, va fi proiectat filmul „Vâlva neagră din Roşia Montană”, un film grecesc care prezintă poveştile de rezistenţă a două comunităţi: cea din Roşia Montană şi cea din Halkidiki, Grecia.
După film, Mihnea Blidariu (Luna Amară) & Andrei Puiu (The Mushroom Story) vor deschide seara muzicală, ce va continua cu un artist de excepţie, ce nu mai are nevoie de prezentare: Ada Milea.
DJ Socol va incheia pre-event-ul FânFest, în binecunoscutul său Balkan Style.
Intrarea este liberă, însă nu uita: TU faci FanFest!
Donaţiile pentru realizarea festivalului sunt binevenite şi apreciate.

pre-event-fanfest

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top