Film

Premiera 48 Hour Film Project Brasov 2013

Cineaşti din România şi nu numai se află în weekendul 16-18 august 2013, la Braşov, în cursa pentru a afla cine va realiza cel mai bun film de scurt metraj în doar 48 de ore. Filmul câştigător va primi şansa de a fi vizionat la Festivalul Internaţional de Film Cannes 2014. În plus, cel mai bun film va participa la competiţia internaţională din Statele Unite, alături de filme din întreaga lume, pentru titlul „Best 48 Hour Film din 2013” şi marele premiu de 5.000 de dolari.

invitatie_48h

După un weekend nebun, în care echipele înscrise în concurs va trebui să facă faţă provocării de a scrie, filma şi monta un film în numai 48 de ore, luni 19 august 2013 se vor decide câştigătorii. Astfel, în prezenţa publicului şi a concurenţilor filmele înscrise în competiţie vor putea fi vizionate la Sala Mare a Centrului Cultural Reduta, Braşov, începând cu orele 20.00.
Juriul 48HFP Braşov 2013 este este format de către Mihai Chirilov, directorul artistic al Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), Cristi Mărculescu, critic de film şi Alexandra Safriuc, scenaristă şi realizatoarea selecţiilor ShortsUP.
După vizionarea filmelor aflate în concurs, publicul va putea vota filmul preferat care va primi trofeul „Premiul Publicului”.
Biletele pot fi achiziţionate în seara evenimentului, la intrare. Preţ intrare: 10 lei.
48 HFP este cea mai mare competiţie de creaţie de film, care a prins viaţă iniţial în SUA, dar care astăzi este organizată în peste 100 de oraşe din întreaga lume. Detalii pe www.48hourfilm.com/brasov sau pe pagina de Facebook [www.facebook.com/Brasov48HFP]

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top