Muzica

Premii in valoare totala de 2000 euro la Festivalul Posada Rock 2013

Festivalul-Posada-Rock-2013-in-septembrie-la-Campulung-MuscelTrupele clasate pe primele patru pozitii la concursul din cadrul Festivalului POSADA ROCK 2013 vor fi premiate cu sume in valoare totala de 2000 de euro.
Premiile acordate vor fi urmatoarele:
Marele premiu – 1000 euro
Locul 1 – 600 euro
Locul 2 – 300 euro
Locul 3 – 100 euro
In plus, castigatoarea Marelui Premiu al Festivalului Posada Rock editia 2013 va beneficia, din partea Art Photo Studio de o sedinta foto profesionala in valoare de 1000 de euro.
In 2013, Festivalul Posada Rock din Campulung Muscel se va bucura de participarea unor nume importante din rock-ul romanesc actual pastrandu-si totodata statutul de festival concurs, regulamentul fiind disponibil aici.
Mai sunt doar 6 zile in care formatiile pot aplica pentru a intra in concurs, inscrierile continuand pana pe data de 16 august, iar materialele specificate in regulament sunt asteptate pe adresa de mail: posadarock2012@gmail.com.
Doar formatiile care vor depune aplicatii complete vor fi admise la preselectie.
Editia din acest an va avea loc pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita pentru detinatorii de bilet sau abonament.
Bilete/abonamente vor fi disponibile la intrarea in zona de concert, la urmatoarele preturi:
– 15 lei biletul pentru o zi
– 30 lei abonamentul pentru cele trei zile de festival
Line-up-ul editiei Posada Rock 2013 este urmatorul:
6 Septembrie
Up to Eleven
Niste Baieti
Z.O.B
7 Septembrie
LOST
Goodbye to Gravity
Luna Amara
8 Septembrie
Tagma
Vespera
Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura „Tudor Musatescu” din Campulung fiind apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999).

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top