Special

Prima editie a Festivalului International de Stand Up Comedy, in noiembrie la Cluj si Tg. Mures

fisc-2013Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy (FISC) va avea loc în perioada 4 – 10 noiembrie la Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş şi propune reprezentaţii umoristice în limbile română, engleză şi maghiară ale celor mai în vogă comedianţi.
Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy va consta, potrivit organizatorilor, „într-o săptămână plină de reprezentaţii umoristice în limbile română, engleză şi maghiară ale celor mai în vogă comedianţi români şi maghiari”,  informează Mediafax.
Directorul FISC 2013, Constantin Covaliu, susţine că publicul de Stand Up Comedy este în creştere în România şi astfel a apărut ideea festivalului.
„Fenomenul de Stand Up Comedy a luat amploare tot mai mare şi în România şi am considerat oportună organizarea unui astfel de festival. Au apărut pe scene tot mai mulţi artişti talentaţi, iar publicul este în continuă creştere la fiecare show de stand up comedy organizat. Noi ne dorim să facem peste 6.000 de oameni fericiţi în cele şapte zile de festival şi să descoperim cât mai multe tinere talente”, arată Covaliu.
În programul festivalului se anunţă şapte reprezentaţii umoristice ce vor avea loc în Cluj-Napoca şi două reprezentaţii umoristice desfăşurate în Târgu-Mureş. De asemenea, se va organiza o competiţie naţională pentru a acorda o şansă tinerilor umorişti care merită să fie descoperiţi şi câteva surprize.
Competiţia FISC va permite umoriştilor debutanţi din toată ţara să se înscrie şi să fie votaţi începând cu 23 septembrie pe aplicaţia de pe pagina unei reţele de socializare a FISC 2013, urmând ca cei mai apreciaţi patru concurenţi de către public să fie invitaţi la Cluj-Napoca pentru a-şi demonstra valoarea pe o scenă, în faţa unui juriu. Câştigătorul trofeului FISC 2013 va primi din partea organizatorilor un premiu în bani şi i se va organiza un show de stand up comedy în Cluj-Napoca şi unul la Bucureşti.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top