Teatru

Primele confirmari la November To Dismember Metal Fest 2014

După ce ediţia de debut a festivalului November To Dismember Metal Fest a demolat cu nonşalanţă normele cunoscute ale extremismului muzical autohton prin apariţiile incendiare a câtorva dintre numele metalice de legendă ale vechiului continent, nume care au reprezentat focare mondiale de infecţie pentru cele mai decadente subgenuri ale metalului extrem, Axa Valaha Productions şi Ribcage Booking îşi propun să reinventeze November To Dismember Metal Fest plecând de la aceleaşi coordonate, dar fără a încerca să se repete, astfel că ediţia din 2014 propune noi manipulanţi ai groazei, în premieră absolută pe scenele din România, sau dimpotrivă, revenind în forţă, după ce în urmă cu mai mulţi ani au zguduit din temelii cluburile din capitală.

november-to-dismember-fest-2014După cele patru titulaturi pentru ediţia din acest an, asumate deja încă de la ediţia din 2013, adică headlinerul serii doom metal, influenta trupă britanică ESOTERIC, la care s-au adăugat death thrasherii chilieni de la UNDERCROFT şi blackerii israelieni şi britanici de la ETERNAL DECAY şi LYCHGATE, a venit rândul primilor headlineri metalici ai ediţiei din 2014, astfel că Axa Valaha Productions şi Ribcage Booking îi prezintă în premieră în Romania, pe legendarii reprezentanţi germani ai thrash metalului şi campioni ai consumului de bere, TANKARD. De asemenea, în premieră în noua formulă generată de conflictul perpetuu dintre cei doi membri fondatori, dar de fapt revenind în România după aproape 10 ani, cu un nou nume şi pregătind un adevărat asalt sonor, cea mai influentă trupă metal austriacă a tuturor timpurilor: THE CHURCH OF PUNGENT STENCH.
De asemenea, o parte dintre trupele support confirmate nu sunt necunoscute publicului român, pentru că discutăm despre cea mai faimoasă trupă pe care a generat-o până în acest moment Republica Moldova, ABNORMY’N’DEFFECT, de trupa death metal belgiana DEHUMAN, care abia a executat câteva apariţii live în România alături de Master în luna decembrie a anului 2013 şi de BLOODWAY, un trio nou, dar în care evoluează acele persoane onorabile care reprezintă scena underground din capitală de peste un deceniu, pentru prima dată pe afişul unui festival de asemenea anvergură.
November To Dismember Metal Fest se va desfăşura la Bucureşti, în ultimul weekend al lunii noiembrie 2014, de această dată pe parcursul a trei zile, 28-29-30 noiembrie 2014, primele două zile urmând programul firesc cu care NDMF şi-a obişnuit spectatorii, în timp ce ultima seară, dedicată în exclusivitate doom metalului şi subgenurilor asociate, din care fac parte în egală măsură sludge-ul, occult rock-ul de inspiraţie şaptezecistă, post-rock-ul modern sau stoner metal-ul, îi va aduna într-o locaţie mai discretă pe curajoşii decişi să reziste până la sfârşit. Următorii doi headlineri ai ediţiei din 2014 vor fi anunţaţi la începutul lunii februarie 2014.
Preţul abonamentelor şi al biletelor pe zile va fi anunţat în cel mai scurt timp. De asemenea, ca şi la ediţia din anul precedent, November To Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte oraşe sau din alte ţări posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival/cazare la hotel/transfer la şi de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.
Ca şi în cazul ediţiei de debut, vor exista 100 de abonamente speciale la preţul de 149 lei (abonament valabil pentru toate cele trei zile ale festivalului), pentru care se pot face rezervări la email axa666@yahoo.com sau direct la tel. 0721107776.
November To Dismember Metal Fest este o producţie exclusivă marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top