Muzica

Primele nume la rEVOLUTION Festival: Skunk Anansie, Planet of Zeus și mulți alții!

A doua ediție a rEVOLUTION Festival va avea loc în 3 și 4 iunie 2016 în Timișoara. După ce ediția de anul trecut s-a bucurat de prezența a peste 12.000 de persoane, în acest an festivalul va reuni oamenii prin muzica lor preferată la Muzeul satului Bănățean.

SKUNK ANANSIE Album-025

Printre primii douăzeci și opt de artiști anunțați pentru cele cinci scene ale festivalului se numără nume precum britanicii Skunk Anansie și reprezentanții rock ai Greciei, Planet of Zeus. Lineup-ul impresionant din acest an abordează o arie largă de genuri muzicale, reunind mai multe tipuri de fani ai muzicii.
Intrarea este liberă pentru cei care achiziționează bilete pentru EXIT sau EXIT Adventure! Pentru toți ceilalți, începând cu 10 martie 2016, ora 10 AM, rEVOLUTION Festival pune la dispoziție bilete Early Bird. Un număr limitat de bilete cu prețul de doar 49,99 lei, cu un discount de 35% față de următorul preț (79,99 lei), vor fi disponibile pe www.myticket.ro și www.eventim.ro.
Cei care caută aventură, adrenalină și multă distracție se vor bucura atât de experiențe muzicale unice, cât și de acte artistice deosebite. Skunk Anansie aduc ritmuri rock, riffuri energice și voci puternice. Alături de ei, pe scena principală vor urca Planet of Zeus, care promit un show revoluționar. În plus, C.T.C. vor încinge spiritele în ritm de hip hop, iar cei de la Blazzaj vor aduce celor prezenți energie funk. Atmosfera festivalului este întregită de diversitatea oferită de cele cinci scene.
Skunk Anansie – Hedonism: https://www.youtube.com/watch?v=LLs-JP5FGAg
Alături de Music Guru, scena principală, Muzeul Satului Bănățean găzduiește încă 4 scene. XTREME MUSIC aduce la Timișoara artiști noi, naționali și internaționali. Riffuri explozive, atitudine, rock alternativ, punk și multe alte stiluri extreme, toate acestea se vor auzi în timpul celor două nopți ale festivalului. Energia va fi transmisă prin ritmurile celor de la Haos (România), Dishumanity (Serbia), Infest (Serbia), BOMBARDER (Serbia), AVENGER (Republica Cehă), Gothic (România), MR. Heart (UK), UmbreZidite (România), GUARDIANS OF TIME (Norvegia), Negură Bunget (România), Few Reasons Why (Serbia) și Alitor (Serbia).
Planet of Zeus – Leftovers: https://www.youtube.com/watch?v=CfGvtZoDkBk
Una dintre cele mai  îndrăgite și respectate scene ale festivalului este Zion Love.  Aici muzica începe să se audă atunci când soarele apune. Pornind cu ritmuri de hip hop, reggae, r’n’b, dancehall și continuând cu drum’n’bass, Zion Love este plină de energie pozitivă transmisă de DJ Shone Alcapone& Tommy T (Couple Up Movement) (Jamaica-Serbia), Exotic Times (Croația), ChayNelle (UK), Keyz (UK), Herbal Queen (Serbia), Mak Floss (UK), Gigatron Selecta (Serbia) și Wacko (MadRed) & DJ Janchezz (Serbia).

JOHN_ORANGE

Locul ideal pentru toți iubitorii de beaturi puternice este scena unică Electric Apex. Admirată de cei care adoră cei mai cunoscuți DJ de house, techno și minimal, aceasta adună la un loc sunete explozive și lumini vibrante. Publicul va avea parte de spectacole de neuitat, printre care și cel oferit de JOHN DIGWEED (UK). Spiritul Cubei vine la Timișoara pe scena CUBALKAN. Ritmuri latino fierbinți și energice vă vor cuprinde și nu vă vor mai da drumul. Deci, să nu vă speriați dacă dintr-o dată vă simțiți plini de viață în timp ce dansați în armonie. After party-ul este oferit de Barac b2b Gescu (RO).
rEVOLUTION Festival provoacă vizitatorii să descopere noi dimensiuni și semnificații ale spațiului artistic. Pe lângă atmosfera deosebită a concertelor, publicul va avea ocazia să exploreze un univers magic, care include spectacole de teatru și artă conceptuală, într-un decor format din instalații, expoziții și forme artistice inedite. Cele două zile de festival vor oferi celor care trec pragul Muzeului Satului Bănățean o mulțime de amintiri frumoase.
Mai multe informații despre rEVOLUTION Festival: www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top