Teatru

Primele spectacole sold out la FITS 2017

În prima săptămână de la intrarea în vânzare a primului set de bilete pentru cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu se anunță primele spectacole sold out și un record al încasărilor pentru această perioadă, din cursul unei singure săptămâni.

S-au epuizat, din primele zile în care au fost puse în vânzare, biletele pentru producția TNRS, „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, reprezentația din 17 iunie, ambele spectacole „Brodsky/Baryshnikov”, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 și 16 iunie și prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions și reprezentația din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, „Duhul Andaluziei”, coregrafia Rafael Estévez. De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziționa bilete momentan sunt pe cale să fie sold out.
În luna mai a anului trecut s-au vândut bilete pentru FITS 2016 în valoare de 100.000 lei, iar anul acesta, într-o săptămână s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediția a XXIV-a, care are loc în perioada 9-18 iunie.
Încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediției din acest an. Următoarele reprezentații vor fi în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor putea fi achiziționate de la începutul lunii mai.
Vă invităm să achiziționați cât mai din timp bilete pentru spectacolele indoor la care doriți să participați, pentru a vă asigura locul în sală și pentru a fi parte din povestea FITS 2017.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top