Muzica

Program Romanian Thrash Metal Fest Old Grave Fest 3rd Edition

Cu parere de rau cei de la RTMC ne anunta anularea concertului Bombarder in cadrul Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition – Old Grave Fest. Din motive personale 2 dintre membrii trupei nu au cum sa paraseasca tara si prin urmare au fost nevoiti sa renunte la acest festival. Nu va putem spune cand vor putea reprograma un show cu Bombarder dar puteti fi siguri ca nu lasa line-up-ul descoperit.

Asa se face ca intr-un timp atat de scurt au reusit sa-i convinga pe prietenii sarbi de la Infest sa se alature line-up-ului din acest an alaturi de bunii lor prieteni Vehementer ce erau deja anuntati.
Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd Edition, ce va avea loc in Club Fabrica si B52 din Bucuresti – str. 11 Iunie nr. 50, se va desfasura conform urmatorului nou program:

Programul-Romanian-Thrash-Metal-Fest

Va reamintim ca pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTMFest este doar 155 lei. Pretul unui bilet de 1 zi este de 90 lei.
 Abonamentele si biletele de 1 zi pot fi achizitionate direct de pe siteul RTMC (http://www.rtmc.ro/tickets/), prin intermediul siteurilor www.iabilet.rowww.metalhead.ro/bilete (unde se pot comanda atat bilete in format electronic – print @ home: platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare -, cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967, intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri). De asemenea biletele pot fi achizitionate prin www.blt.ro, precum si prin reteaua EVENTIM.
Abonamente pentru Old Grave Fest se pot achizitiona si prin intermediul Private Hell (Bucuresti, Str. Soarelui nr. 5), Club Fabrica (Bucuresti, Strada 11 Iunie Nr. 51), Titus Constantinescu (0722.814.991) si site-urile Letsrock.ro & Bestial.ro, precum si de la Hello Hotel (Bucuresti, Calea Grivitei Nr. 143).
ATENTIE! Vanzarea online a abonamentelor si biletelor de 1 zi se va putea face pana in data de 09.10.2014!!! Dupa aceasta data abonamentele si biletele de 1 zi se vor putea achizitiona doar la intrare intr-un numar limitat.
Pentru acreditari de presa va rugam sa ne scrieti pe adresa press@rtmc.ro
Romanian Thrash Metal Fest editia a 3a – Old Grave Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top