Teatru

Programul Festivalului International al Teatrelor de Papusi si Marionete „Puck”

De azi şi până vineri, 18 octombrie inclusiv, copii din Cluj au parte de spectacole de dimineaţa până seara în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi si Marionete ”Puck”.
Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi ”Puck” aduce la Cluj peste 300 de artişti şi 22 de trupe din Italia, Ungaria, Republica Moldova şi România.
„Avem convingerea că teatrul nostru se va ridica din nou la nivelul aşteptărilor publicului şi a celor din domeniu. Prin această manifestare dorim să atragem atenţia asupra actului cultural din instituţia noastră şi din oraşul nostru în general, oraş care va fi în 2015 Capitală Culturală a Tineretului şi care candidează cu şanse mari la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”, a transmis într-un comunicat de presă directorul Teatrului de Păpuşi ”Puck”, Emanuel Petran.
În cadrul festivalului vor avea loc şi o serie de ateliere pentru actori şi studenţi, conduse de maeştri în domeniu precum Gaspare Nasuto, un maestru păpuşar italian, sculptor în acelaşi timp, unul dintre marii maeştri ai marionetelor italiene tradiţionale. Festivalul are loc între 14 şi 18 octombrie la Cluj.

afis-festivalul-puck-program_2013

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top