Muzica

Programul pe zile pentru November to Dismember Metal Fest 2013

November_to_Dismember_Metal_29_maiNovember to Dismember Metal Fest care se va desfasura in ultimul weekend din noiembrie 2013, la FUSION ARENA din Bucuresti (str. Traian Popovici nr. 79-91), line-up-ul pentru anul 2013 este complet, iar biletele si abonamentele au fost deja puse in vanzare prin intermediul retelelor Iabilet.ro si Metalhead.ro, fiind disponibile accesand urmatoatele doua linkuri:  sau 
De asemenea biletele sunt disponibile prin intermediul Axa Valaha Productions (livrare personala oriunde in Bucuresti si prin curier oriunde in Romania, comenzi la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776), dar si la Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91, deschis zilnic de la ora 12.00, intrebati de bilete la bar).
Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pentru pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, pret valabil inclusiv la intrare.
In acest moment Axa Valaha Productions si Ribcage Booking anunta programul final al celor doua zile de festival, ordinea trupelor, respectiv timpii de scena ale fiecareia vor fi confirmati in urmatoarele zile, in acest moment lista de trupa, cu exceptia headlinerilor, fiind doar in ordine alfabetica.

Vineri, 29 noiembrie 2013
AURA NOIR (Norvegia)
NEGURA BUNGET (Romania)
Eternal Decay (Israel)
Feto in Fetus (Polonia)
Grimegod (Romania)
Infest (Serbia)
Riul Doamnei (Italia)
Solace of Requiem (SUA)
Terminal Prospect (Suedia)
Sambata, 30 noiembrie 2013
AHAB (Germania)
AVULSED (Spania)
HAIL OF BULLETS (Olanda)
IMPALED NAZARENE (Finlanda)
Daemonicus (Suedia)
Festering Remains (Suedia)
KroW (Brazilia)
Scarecrow (Finlanda)
Sincarnate (Romania)
Survive (Japonia)

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top