Muzica

Programul si regulametul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2013

afis-general-nou-rockstadt2013Rockstadt Extreme Fest 2013 va avea loc în perioada 29 – 31 august în Râșnov, județul Brașov. Organizatorii au dat publicității programul și regulile de acces dar și prețul la care se va comerciliza apa și berea în incinta festivalului.
Prima ediție a festivalului Rockstadt Extreme Fest 2013 va avea loc în perioada 29 – 31 august în Râșnov, județul Brașov. Organizatorii au dat publicității programul și regulile de acces dar și prețul la care se va comerciliza apa și berea în incinta festivalului. Astfel, apa va costa 2.5 lei, iar pentru o bere cei prezenți vor scoate din buzunar 5 lei. Rockstadt Extreme Fest se va desfăşura la baza olimpică din Râşnov, staţiune turistică din centru României, deservită de numeroase căi de acces. Localitatea Râşnov este un vechi orăşel de inspiraţie germană, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Braşov, 143 km de Sibiu, şi 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Braşov, oraşul Râşnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz). Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive. Accesul în spațiul de campare va fi gratuit pentru toți deținătorii de bilet.

Program Rockstadt Extreme Fest
ZIUA 0 – 29 august
DAYS OF CONFUSION: 17:25 – 18:05
ROADKILLSODA: 18:35 – 19:15
GOTHIC: 19:45 – 20:30
ABIGAIL: 21:00 – 21:45
GOODBYE TO GRAVITY: 22:15 – 23:00
TROOPER: 23:30 – 00:45
NEGATIVE CORE PROJECT: 01:15 – 02:00
ZIUA 1 – 30 august
FALSE REALITY: 16:00 – 16:30
CODE RED: 17:00 – 17:35
BUCOVINA: 18:05 – 18:50
CARACH ANGREN: 19:20 – 20:10
LAST HOPE: 20:40 – 21:30
DECAPITATED: 22:00 – 23:00
NAPALM DEATH: 23:30 – 00:30
GOJIRA: 01:00 – 02:30
ZIUA 2 – 31 august
DELIVER THE GOD: 15:25 – 16:00
ABNORMYNDEFFCT: 16:25 – 17:00
SPIRITUAL RAVISHMENT: 17:30 – 18:05
INDIAN FALL: 18:35 – 19:15
KROW: 19:45 – 20:30
TEXTURES: 21:00 – 22:00
SEPTICFLESH: 22:30 – 23:30
PRIMORDIAL: 00:00 – 01:30

Acces Rockstadt Extreme Fest
Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest 2013. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament, accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia. Persoanele vor primi la punctul de acces bratari colorate, conform tipului de bilet sau abonament achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate, pierderea sau distrugerea lor nefiind rambursata, iar posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.
Pentru evitarea oricaror neplaceri va recomandam sa achizitionati biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizati. Biletele si abonamentele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor si bratarilor constituie infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte ori alte cauze in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala. In unele zone ale festivalului se aplica regula: Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Copiii sub 14 ani pot sa intre pe teritoriul festivalului numai insotiti de parinti. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.
Este Interzis:

 • accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe.
 • accesul cu tacamuri contondente (briceag, cutit, furculita, foarfeca, surubelnita etc).
 • accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser.
 • accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol. Buteliile de gaz sunt permise doar in rulote, cu conditia ca acestea sa fie instalate si certificate profesional in rulota (lipsa actelor doveditoare duce la prezumtia lipsei certificarii acestora si se va interzice uzul lor pe perioada festivalului).
 • comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor.
 • consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare.
 • accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival. Doar o singura data, la validarea biletului, va fi permis accesul cu o sticla de apa de 2 litri/persoana. accesul animalelor oriunde in perimetru sau camping.
 • este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului cu camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii de astfel de aparatura sunt obligatii sa se supunapredarii echipamentelor in custodie temporara.
 • pentru siguranta dumneavoastra si a participantilor la festival, este STRICT INTERZIS accesul pe traseele de escalada si traseele suspendate din incinta.

Copii, sub 7 ani, au acces in zona festivalului doar insotiti de un adult. Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copii nu sunt echipati corespunzator raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor/insotitorilor.
Acces Camping Rockstadt Extreme Fest
Cei care vor sa fie prezenti zi si noapte la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispozitie o zona de camping generoasa, dotata cu toate utilitatile necesare pentru o sedere placuta. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament, accepta regulamentul campingului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia. Cazarea in camping va fi permisa in baza unui voucher de campare, care se obtine gratuit prin completarea formularului de pe site-ul oficial sau la accesul in perimetrul festivalului. Voucher-ul de camping poate fi valabil pentru o zi, doua sau pe intreaga perioada a festivalului. Accesul in zona de festival se va face incepand cu ora 12:00 in prima zi de festival, joi 29 Iunie, urmand sa fie eliberat duminica 1 Septembrie pana in ora 12:00.
Pentru persoanele care nu detin un cort personal, organizatorii ofera optiunea inchirierii unuia, chiar la fata locului. In schimbul sumei de 15 lei/zi (45 lei pentru toata durata festivalului) cei care doresc sa campeze, vor primi in custodie un cort gata montat (pentru doua persoane). In zona de camping va exista in permanenta un punct pentru asistenta tehnica, ce va poate ajuta cu fixarea pilonilor pentru cort sau orice alta problema tehnica pe care o veti intampina, fie ca aveti nevoie de ciocan, patent, cabluri etc. Camparea se va face in limita perimetrului marcat. Va rugam sa lasati spatiu suficient pentru circulatie.
In zona de Camping este interzis:

 • accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe.
 • accesul cu tacamuri contondente (briceag, cutit, furculita, foarfeca, surubelnita etc).
 • accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival. Doar o singura data, la validarea biletului, va fi permis accesul cu o sticla de apa de 2 litri/persoana. accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser.
 • accesul cu canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina sau generatoare pe baza de petrol.
 • consumul de substante ilegale / interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare. accesul cu animale.

In camping nu vor exista cutii pentru depozitarea obiectelor de valoare. Campingul va fi dotat cu tot ce este necesar pentru ca totalitatea conditiilor sa asigure o existenta civilizata, placuta, comoda si igienica tuturor participantilor la festival. Rockstadt Extreme Fest dispune de un spatiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitatile necesare (toalete, lavoar, dusuri cu apa calda, puncte de vanzare etc.).

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top