Muzica

QuartFest: Primul festival de cvartete din România va avea loc la Cluj, între 29 şi 31 august

Pentru că iubim tare mult muzica bună şi suntem îndrăgostiţi de Cluj şi oamenii săi, ne-am hotărât să facem aici primul festival din România dedicat cvartetelor de coarde. Ne mai plac şi ieşirile în aer liber, aşa că îl facem în Iulius Parc, între 29 şi 31 august.

Vor fi 3 seri în care ne vom bucura împreună de o atmosferă relaxată şi de concerte care mai de care: de la valsuri clasice până la jazz şi de la divertismente de Mozart până la cover-uri rock.
Vor fi 3 concerte pe zi. Începem la 19:00 și terminăm la 22:00. Accesul e liber.
QuartFest e despre căldură, dragoste, familie, joc, tineri şi comunitate. Bicicletele sunt binevenite.
Ediţia din acest an a QuartFest se va bucura, în cele trei seri de festival, de prezenţa a 9 cvartete româneşti apreciate la nivel naţional şi internaţional: Rua Quartet, Cantabile Quartet, Four Season Quartet, Grazioso Quartet, Napocensis Quartet, Nuages Quartet, Q Quartet, Unique Quartet, Accord Quartet.
Pentru mai multe detalii, accesați pagina noastră de Facebook
Asociaţia TEATRUL IMPOSIBIL este o organizaţie non-guvernamentală, fără scop patrimonial, înfiinţată la Cluj-Napoca, în 2003, care are ca scop promovarea culturii româneşti prin organizarea sau sprijinirea de manifestări teatrale, plastice, audio-vizuale şi alte manifestări culturale, în vederea stabilirii unui dialog între cultura românească şi valorile europene şi universale. Nu în ultimul rând, Asociaţia doreşte să promoveze tinerii creatori, precum şi să exploreze tematici neconvenţionale

quartprogr

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top