Muzica

Reboot, Premiesku, Gescu și Herodot la Revolution Festival

La Revolution Festival, fanii muzicii electronice vor avea ocazia să se bucure de un show incendiar, oferit de Reboot (Germania) și noul său sound experimental, Premiesku (România), care va aduce publicului energie într-un spectacol live, Gescu (România) și mixurile sale recunoscute la nivel național și Herodot (România), arma secretă a scenei musicale underground din București. Iubitorii de muzică electronică prezenți la scena Electric Apex vor avea parte de beat-uri puternice, cei mai cunoscuți DJ și o atmosferă de neuitat!

revolution-festival-rebbot

Reboot: https://www.youtube.com/watch?v=A20lGTUfGlc
Reboot experimentează mereu noi ritmuri și sound-uri. Muzica lui împrumută sunete din toate stilurile musicale, de la house, world music, jazz, la funk sau R&B. Albumul lui de debut, ”Shunyata”, combină, într-un mod unic, sunete exotice și ritmuri puternice, adorate de fanii săi din întreaga lume. În 2013, Reboot a fondat Noon Artists, împreună cu managerul și colaboratorul său, Carol M. Sepúlveda.
Premiesku: https://www.youtube.com/watch?v=IyhTN_WPA_Q
Livio & Roby, împreună cu prietenul lor, George G, se joacă cu cuvintele, fac anagrame și combină formulări. Colaborarea dintre ei este povestea unei experiențe unice. În calitate de ingineri de sunet foarte talentați, reușesc să transforme, într-un mod inteligent, ideile lor heterogene în sunete puternice, energice și pline de culoare, în mixuri foarte variate, cu influențe balcanice.
Gescu: https://www.youtube.com/watch?v=jNi97_XwMsw
Gescu a evoluat mult, de la un tânăr DJ, la unul dintre cei mai constanți performeri români pe scena muzicii electronice. Îmbinând abilitățile sale de a mixa cu atitudinea mereu calmă, dar care transmite o energie pozitivă, Gescu a deschis o serie de evenimente importante din România și a ajuns cap de afiș la diverse party-uri din afara țării. De asemenea, împreună cu alți artiști români, a mixat pe scena Sunwaves.
Herodot: https://www.youtube.com/watch?v=3ZTUE-tMMLA
DJ, producător, inginer de sunet și unul dintre cei mai talentați artiști underground ai Bucureștiului, Herodot este recunoscut pentru abilitatea sa specială de a ține publicul în priză pentru ore întregi, până când nimeni nu mai are energie să danseze. Herodot și-a dovedit în repetate rânduri capacitatea de a fi foarte creativ atunci când mixează, fiind recunoscut și ca producător.
În acest an, Revolution Festival se va desfășura în 3 și 4 iunie, la Muzeul satului Bănățean din Timișoara.  Printre artiștii confirmați se numără: Skunk Anansie, John Digweed, Roni Size & DJ Krust, Planet of Zeus, Guardians of Time, Negură Bunget și mulți alții.
Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și www.eventim.ro și pot fi achiziționate la prețul special de 74,99 lei/18 euros/2.199 RSD. Mai multe informații despre Revolution Festival găsiți pe pagina de Facebook (www.facebook.com/revolutionfestivaltimisoara) și pe site-ul official, www.revolutionfestival.com.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top