Muzica

Rammstein revine in Romania in cadrul Rock the City 2013

Rammstein revine la Bucureşti pe 28 iulie 2013, anunţă site-ul oficial al trupei. Conform aceleaşi surse germanii vor concerta la Complexul Romexpo în cadrul Rock the City. Aceasta este cel de-al doilea show al trupei la Bucureşti după concertul exploziv care a încheiat ediţia din 2010 a festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival.
Trupa Rammstein a luat fiinţă în 1994 şi este cea mai importantă reprezentantă a genului Neue Deutsche Härte, care a fost denumit aşa de către presa germană după lansarea albumului de debut al trupei “Herzeleid“. Însă genul trupei este mult mai complex care cuprinde elemente de heavy metal, industrial music şi groove metal şi este evidenţiat de show-urile live de-a dreptul spectaculoase.

Rammstein_foto_Paul-Brown

În cei peste 18 ani de carieră, trupa şi-a păstrat aceeaşi componenţă: Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Oliver Riedel (bas), Christoph Schneider (tobe) şi Flake Lorenz (clape) şi acelaşi stil plin de controverse. Piesele care debordează de energie şi concertele care abundă de efecte pirotehnice au fost răsplătite cu premii la galele MTV Europe Music Award, Kerrang! Awards, Echo sau Bravo Otto.
Rammstein a susţinut primul său concert în Capitală în faţa a mii de fani în iulie 2010, tot la Romexpo, în cadrul turneului de promovare al albumului “Liebe Ist Für Alle Da“. Show-ul germanilor a fost finalul de-a dreptul incendiar al festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival 2010 are i-a mai adus la Bucureşti pe Metallica, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains şi mulţi alţii.
Confirmarea oficiala a prezentei celor de la Rammstein in cadrul festivalului Rock Over Bucharest vine chiar de la organizatorul concertului, D&D East Entertainment.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top