Muzica

Route 68 Summerfest 2013

Vara asta, ROUTE 68 SUMMERFEST muta Vama… pe valea Muresului!
Pe 26 si 27 iulie, la Gurasada Park, in judetul Hunedoara, ardelenii si banatenii se vor scalda in valuri de bere, printre corturi si hamace, in cadrul celui mai titrat festival de muzica din vestul Romaniei: Route 68 Summerfest – Editia a III-a!
Daca si tu te-ai saturat de patul tau de-acasa, ia-ti prietenii si vino sa petreci doua zile ca-n Vama, fara restrictii, fara inhibitii si fara stres alaturi de: Vama, Alternosfera, Suie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case si multi altii.
La noi nu gasesti nisipuri aurii, dar avem camping, tiroliana, escalada, dirt park pentru biciclete si tir cu arcul, iar terasele iti vor servi portii grosolane de hamsii scaldate in mujdei, shoturi de tequila si hectolitrii de bere rece, la super-oferta: 3,5 lei draftu’!
Pentru cele doua zile de festival prognoza meteo se anunta favorabila: furtuna de vara cu descarcari de chitari electrice si rafale intensificate de distractie si adrenalina!
Cheta la bilete se face online pe MyTicket.ro si in reteaua magazinelor Diverta din toata tara, la pretul de 35 lei/zi si 50 lei pentru abonamentele de doua zile, cu campare inclusa.
Accesul in parcul festivalului va fi permis incepand de joi, 25 iulie, ora 12:00, in baza biletelor tip abonament. Pentru mai multe detalii privind programul evenimentului sau accesul la locatie, va asteptam pe www.route68.ro sau pe Facebook.com/Route68Summerfest.
Stop. Drop & Rock!
LINEUP:
Vineri, 26.07
ALTERNOSFERA
COMA
THE ROCK
THE CASE
Sambata, 27.07
VAMA
SUIE PAPARUDE
E.M.I.L.
EL NEGRO
CASTOR 604
Locatie:
Gurasada Fun Park (www.gurasada-park.ro) este cel mai mare parc de aventuri, escalada si ciclism din vestul Romaniei.
Situat pe Valea Muresului, pe DN7/E68 in dreptul comunei Gurasada, complexul de agrement pune la dispozitia vizitatorilor o intreaga serie de activitati sportive, intinse pe 22 de hectare de padure: tiroliana, escalada, tir cu arcul, dirt park sau airsoft.
Gurasada Fun Park dispune si de o pensiune/restaurant, camping pentru corturi si rulote, sala de jocuri (biliard, ping pong, darts) si internet wi-fi.

poster-route-68-summerfest-2013

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top