Muzica

Route68 Summerfest 2014 – 2 zile, 2 scene, peste 30 de trupe!

Sub îndemnul “Facem Fain!” şi cu un line-up 100% românesc, ROUTE68 SUMMERFEST a devenit rapid un “must-attend” în materie de evenimente în regiunea de vest a ţării, reuşind să atragă un public de peste 7500 de persoane, de-a lungul celor trei ediţii de festival.

ROUTE68-concerteÎn fiecare an, timp de un weekend, ROUTE68 SUMMERFEST devine capitala vestică a distracţiei. Un “oraş” de corturi şi hamace, aşezat răcoros la umbra pădurii şi scăldat în valuri de bere, zâmbete şi culoare.
ROUTE68 SUMMERFEST are loc la Gurasada Park, în localitatea Gothatea, jud. Hunedoara, în locul unei cazarme dezafectate.
Încă de la debutul său, în 2011, ROUTE68 SUMMERFEST şi-a propus să promoveze scena muzicală autohtonă şi să dedice publicului şi trupelor româneşti un festival outdoor la fel de ambiţios ca marile evenimente similare, cu line-up internaţional.
Pe scenele ROUTE68 SUMMERFEST, vor ţine capul de afiş în această vară, după următorul program:
Vineri, 25 Iulie:
scena principală, orele 18:00-01:30:
ZDOB SI ZDUB
VIŢA DE VIE
ROBIN AND THE BACKSTABBERS
GOJIRA & PLANET H
DIRTY SHIRT
TARG3T
SONAKED
ANYSOUND
SONATIC
GOTHIC
brand new stage, orele 15:00-18:00:
B.E.A.R.
INVADER
EXILE & MISTIC
PROTEST SPONTAN
THE INTRUDERS
OUTSTORM
Sâmbătă, 26 Iulie:
scena mare, orele 18:00-01:30:
CARGO
ALTERNOSFERA
C.T.C. (DOC, DELIRIC şi VLAD DOBRESCU)
IMPLANT PENTRU REFUZ
INFECTED RAIN
BUCOVINA
TONS OF POWDER
N.O.R.
urban vision stage, orele 09:00-17:00:
DJ WOODY – U.K.
TREIPIC & PIETONU
WHITEROLY
PANDA
Brand New Stage Competition a fost creat în 2012 din dorinţa de a oferi o şansă de lansare tinerilor artişti aflaţi la început de drum. În cadrul Brand New Stage Competition, 6 trupe debutante vor susţine fiecare un recital live de 20 de minute pe scena BNS din cadrul ROUTE68 Summerfest 2014. Primii clasaţi vor câştiga un cec în valoare de 500 euro şi vor fi invitaţi să concerteze pe Main Stage în cadrul ediţiei 2015 a festivalului.
În acest moment, mai sunt disponibile abonamente la preţul de 90 de lei, preţ care va fi menţinut şi pe întreaga durată a festivalului şi include şi voucher-ul de camping. Sunt disponibile şi bilete pe câte o zi, în valoare de 50 de lei, preţ care deasemenea va fi menţinut şi pe durata festivalului. Se pot achiziţiona şi vouchere de camping separate, în valoare de 10 lei.  Toate acestea, pot fi achiziţionate de pe www.myticket.rowww.iabilet.ro şi www.studpass.ro. Deasemenea, organizatorii pun la dispoziţie şi pachetul de gaşcă, care include un abonament GRATUIT la fiecare 4 abonamente achiziţionate de către aceeaşi persoană, însă această ofertă este valabilă doar pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din toată ţara, în perioada 02 Iulie – 20 Iulie 2014. LAST MINUTE OFFER! Cei care şi-au luat Bacalaureatul în sesiunea de vară a acestui an, beneficiază de o reducere de 20 de lei la abonamentele cu camping inclus (de la 90 de lei la 70 de lei) în baza copiei după diploma / adeverinţa de Bacalaureat. În acest ultim caz, pentru a beneficia de reducere, abonamentele pot fi achizţionate doar de la intrare.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top