Muzica

S-au epuizat biletele VIP la Rockstadt Extreme Fest 2014

Cei care au dorit sa fie siguri ca vor ajunge langa artisii preferati la Rockstadt Extreme Fest, sigurul festival de metal extrem din Romania, s-au grabit sa intre in posesia unui bilet VIP, pentru evenimentul ce va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Astfel, biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 s-au epuizat cu aproape jumatate de an inaintea datelor evenimentului!

rockstadt-extreme-fest-2014Afisul Rockstadt Extreme Fest 2014 reuneste deja o serie de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem: BEHEMOTH (Polonia) – varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM(Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, THE EXPLOITED (UK), legenda britanica a genului punk. Line-up-ul festivalului mai este completat de: SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), DORDEDUH (RO),BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta), BORN FROM PAIN (Olanda) si KULTIKA (RO).
Pe langa concerte memorabile Rockstadt Extreme Fest va insemna distractie fara limite. Spectatorii vor avea la dispozitie spatii pentru activitati sportive si concursuri, facilitati pentru servirea mesei si un perimetru de campare dotat cu utilitati moderne.
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
1 ianuarie 2014 – 13 iulie 2014: 130 lei
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
Categoria VIP Backstage ce oferea acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului la pretul de 250 lei este deja SOLD OUT
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top