Muzica

SASE NOI CONFIRMARI LA ROCKSTADT EXTREME FEST: KRISIUN (Brazilia), BE’LAKOR (Australia), JINJER (Ucraina)

Rockstadt Extreme Fest isi continua parcursul catre editia din 2015 cu sase noi confirmari: KRISIUN, BE’LAKOR, JINJER, TACIT FURY, FLESHWORLD si MINDTHREAT.

Rockstadt-Extreme-Fest-2015-KRISIUN-iFestivalCele sase trupe se alatura numelor deja confirmate: AT THE GATES (Suedia), KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), WHITE WALLS (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).
Pe aceasta cale, va reamintim ca incepand cu data de 12 octombrie pana pe data de 15 februarie pretul unui abonament este de 130 lei.
La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.
Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala !
Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
Tocmai din Brazilia, KRISIUN se intorc in Romania dupa o pauza indelungata, de aceasta data cu un nou material discografic, inregistrat in aceeasi formula de trio, album ce va marca un nou monument al brutalitatii in discografia impresionanta a trupei.
Grupul australian BE’LAKOR ajunge in premiera in Romania, iar in ultimii doi ani a fost constant una din cele mai cerute trupe de catre publicul Rockstadt Extreme Fest. Si pe buna dreptate, muzica australienilor pare o reteta inedita a sonoritatilor melodice si progresive, iar rezultatul final ii recomanda drept una din cele mai interesante trupe prezente pe afisul festivalului.
Din Ucraina ii avem pe JINJER, pentru prima data pe scena Rockstadt Extreme Fest. La fel si rusii din TACIT FURY, o portie zdravana de death metal servit tocmai din Moscova. Din Polonia ii salutam pe FLESHWORLD, trupa de post-metal/hardcore mult laudata de publicatiile de specialitate europene.
Iar la final, din Grecia, tara care in fiecare an ne-a oferit cate o surpriza pe scena festivalului, ii intampinam pe MINDTHREAT, una din cele mai cunoscute si apreciate formatii din noul val de metal elen.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top