Muzica

SATYRICON in premiera in Romania la METALHEAD Meeting 2015

Probabil unul dintre cele mai mari nume ale scenei de black metal internationale, norvegienii de la SATYRICON, vor canta anul acesta la festivalul de patru zile, Metalhead Meeting 2015. In premiera in Romania, Satyr si Frost, doua nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare, vin la festival pentru a tine capul de afis al serii de vineri.

metalhead-meeting-satyricon-2015-festival-2015Satyricon se alatura lineup-ului Metalhead Meeting (11-14 iunie ÔÇô Cotroceni Open Air) unde vor canta alaturi de nume precumBloodbath (death metal supergroup cu membri Opeth, Katatonia si Paradise Lost ÔÇô Suedia), Amorphis(prog/folk metal – Finlanda), Dark Funeral ( black metal ÔÇô Suedia), Turisas (power/folk ÔÇô Finlanda), Triptykon(avant-garde/gothic ÔÇô Elvetia), Primordial (celtic black metal ÔÇô Irlanda), The Sirens (gothic metal supergroup format din Liv Kristine, Anneke van Giersbergen si Kari Rueslatten),Cruachan (folk metal – Irlanda), Heidevolk(pagan folk metal ÔÇô Olanda), Lacrimas Profundere (gothic metal ÔÇô Germania), Bucovina (folk metal ÔÇô Romania), Demonical (death metal ÔÇô Suedia), Centinex (death metal ÔÇô Suedia), Antimatter (melancholic rock ÔÇô UK), WindRose (power metal ÔÇô Italia)sau Dew Scented (thrash metal ÔÇô Germania).
Multe alte trupe vor fi anuntate in curand. Metalhead Meeting isi propune sa fie cel mai mare festival al verii din Bucuresti cu 4 zile de concerte live cu peste 30 de trupe pe diferite stiluri de rock metal si peste 30.000 de oameni !
Abonamentele de patru zile, cu preturi de la 99 de lei respectiv 129 Golden Circle in fata scenei, sunt deja in vanzare pe┬á www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro – Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana etc.
Incepand cu 1 mai, abonamentele se scumpesc si vor costa 119 lei respectiv 149 Golden Circle.
Seara de joi ne va oferi si un show aniversar ÔÇťCARGO ÔÇô 30 de aniÔÇŁ, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.
Cotroceni Open Air ÔÇô Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele Afi Pallace Cotroceni.
Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a festivalui : www.metalhead.ro/mhm/
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts, oferit de Timisoreana si powered by ROCK FM, Sunete, Zile si Nopti si Oops Media.
Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/
Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/
Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top