Film

Se cauta voluntari pentru Comedy Cluj!

Atentiune, atentiune!
Daca inca nu ati citit pe nicaieri, va spunem noi ca cea de a 4-a editie a Festivalului International de Film Comedy Cluj se va desfasura in perioada 12-21 octombrie 2012.
Dar pentru ca el sa aiba loc, avem nevoie, ca si anul trecut, de putin ajutor din partea voastra. Cautam asadar cam 100 de voluntari simpatici care sa ne intampine spectatorii cu un zambet larg si carora le vom oferi in schimb:
– multi prieteni noi si veseli;
– party-uri cu muzica foarte buna;
– filme de comedie de toate felurile si pentru toate gusturile si chiar si…
– adeverinte de practica sau motivari (primele pentru cei care studiaza in domeniu, celelalte pentru acei voluntari draguti care risca sa lipseasca de la cate un curs/seminar/laborator/ora de scoala).
Daca am reusit sa va facem curiosi (adica vreti sa fiti printre cei cam 100) nu trebuie decat sa ne trimiteti un CV format EuroPass, o poza tip buletin (separat de CV) si un rand in care sa ne spuneti din ce data sunteti in Cluj (studentii din alte localitati adica) la voluntari@comedycluj.ro pana in data de 25 septembrie.
De acolo incolo ne ocupam noi sa va tinem la curent cu ziua si ora interviurilor. Va vom spune tot atunci si care sunt departamentele din care puteti sa alegeti.
ATENTIE: Atat CV-ul cat si fotografia trebuie denumite folosind numele si prenumele vostru.
Iar daca vreti sa stiti mai multe despre Festival, aruncati un ochi pe www.comedycluj.ro. Pentru orice alte intrebari, ne gasiti la voluntari@comedycluj.ro.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top