Film

Se prelungesc inscrierile pentru Juriul Émile Cantillon

Mai aveţi la dispoziţie câteva zile pentru înscrierea în concurs! Termen-limită: 30 martie, ora 23.59.

FIFF-Namur-NextFestivalul de Film Francofon de la Namur alege în fiecare an 7 tineri cu vârste între 18 şi 25 de ani, provenind din ţări francofone, pentru a face parte din juriul Émile Cantillon, juriu care are ca sarcină acordarea premiului pentru cel mai bun film de debut aflat în competiţia festivalului.
Pentru cea de a 29-a ediţie a sa, ce va avea loc între 3 octombrie 2014 – 10 octombrie 2014, Festivalul Internaţional de Film Francofon de la Namur alege unul dintre membrii juriului Émile Cantillon în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Film NexT. Câştigătorul va fi ales în urma unui concurs de critică de film pe marginea lung metrajului Poziţia copilului (regia Călin Peter Netzer, România, 2013).
Cei care doresc să participe la concurs trebuie să aibă vârsta între 18 si 25 ani şi trebuie să fie vorbitori de limba franceză. Concursul este deschis tuturor cinefililor, studiile de specialitate (critică de film) nefiind obligatorii.
Perioada desfăşurării concursului: 3-30 martie 2014
Înscrierile se primesc pe adresa concurs@nextproject.ro, (menţionând în titlu cuvântul Namur). Mailurile trebuie să aibă ataşate critica de film, formularul de înscriere şi o copie după actul de identitate.
Cronicile trebuie redactate în limba franceză şi trebuie să aibă între 2500 şi 3000 de caractere (cu tot cu spaţii).
Termen limită pentru trimiterea lor: 30 martie, ora 23.59.
Câştigătorul va merge la Namur în perioada 3 octombrie 2014 – 10 octombrie 2014 şi va face parte din juriul tânăr Émile Cantillon al celei de-a 29-a ediţii a Festivalului Filmului Francofon de la Namur, alături de alţi reprezentanţi ai unor ţări francofone.  Cheltuielile de deplasare, cazare şi masă vor fi acoperite de Festivalul de Film Francofon de la Namur.
Mai multe detalii despre Festivalul de la Namur şi despre juriul Émile Cantillon: www.fiff.be.
Câştigătorul concursului NexT, viitor membru al juriului Émile Cantillon, va fi anunţat pe data de 7 aprilie 2014, în cadrul Galei de închidere a celei de-a opta ediţii a Festivalului Internaţional de Film NexT.
Formular-inscriere-Namur-NexT-2014

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top