Film

Selectie de filme foarte scurte ”Around the Très Courts Romania”

La începutul lunii mai, în aproximativ 100 de orașe din lume, din care 20 din România, va fi difuzat simultan Festivalul de Foarte Scurt Metraj „Très Courts”. Data limită de trimitere a filmulețelor pentru competiţia românească este 28 februarie 2014. Acestea vor fi însoţite de câte un formular de înscriere pe adresa Institutului Francez din Timișoara. Singura condiţie impusă este ca durata filmului să nu depăşească 3 minute. Toate genurile sunt acceptate: ficţiuni, documentare, animaţie, filme realizate cu telefonul mobil.

Din 1991, Festivalul de Foarte Scurt Metraj „Très Courts” promovează filmul foarte scurt în toate colţurile lumii. Ajuns în România din 2007 la iniţiativa Institutului Francez din România, acest festival este în prezent difuzat, simultan la începutul lunii mai, în aproximativ 100 de oraşe de pe glob, dintre care în jur de 20 de oraşe în România.
Sub eticheta ”Around the Très Courts România”, în competiţia românească sunt grupate filme foarte scurte realizate în România.
Participarea este gratuită!
Filmele foarte scurte sunt așteptate până în 28 februarie 2014 (data limită) în format DVD-video, însoţite de formularul de înscriere, la:
Institutul francez din Timişoara
bd. C.D. Loga nr. 46 • 300020-Timişoara, tel. 0256/490544
E-mail: ingrid.diac@institutfrancais.ro
Pentru regulamentul competiţiei şi descărcarea formularului de înscriere vizitaţi secţiunea Regulament a siteului www.trescourts.ro

apel-la-participare-tres-courts

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top