Film

Senzatii tari si nopti intense la Anim’est 2013

the-night-of-the-trash-bin-treasures-1Creepy Animation Night și The Night of the Trash Bin Treasures
După succesul de anul trecut al evenimentului The Night of the Animated Bad Taste, festivalul Anim’est îşi aşteaptă fanii dezinhibați la o nouă și provocatoare ediţie a show-ului lui Michael Helmerhorst.
The Night of the Trash Bin Treasures este un nou program de filme ciudate, malefice, perverse sau pur şi simplu nepotrivite, selecționate cu grijă de curatorul și colecționarul Michael Helmerhorst, care a cotrobăit prin cele mai murdare colțuri ale arhivelor animației și cele mai rare colecții, scoțând la lumină filme greu de văzut în altă parte.
Fie că vorbim de Close Encounters of the Worst Kind, de StarWars spoofs & rippoffs, de păpuşi urâte care fac lucruri şi mai urâte sau pur şi simplu de sexploitation şi political incorrectness, cei mai deschiși spectatori vor avea parte de un nou eveniment, greu de digerat, dar la fel de greu de uitat sâmbătă, 5 octombrie la Cinema Patria, de la ora 23:00.
O noapte intensă și senzații tari promite cea de-a cincea ediție a Creepy Animation Night. Cele mai stranii şi mai înfricoșătoare animaţii vor provoca, amuza şi îngrozi spectatorii în noaptea zilei de vineri, 11 octombrie, începând cu ora 23:00.
Wild Bichons al lui Stefan Nadelman, premiat în 2011 cu trofeul Secțiunii Cel mai bun videoclip pentru Ramona Fall – I say fever, Abyssus abyssum invocat, cel mai recent film al lui Wes Simpkins și cu siguranță unul dintre cele mai inspăimântatoare din selecția festivalului, improvizația vizuală neobișnuită a lui Donato Sansone, Grotesque Photo BoothBaby, I Love You, în regia lui Faiyaz Jafri (Hello Bamby), The present, un scurtmetraj a căruit atmosferă va aminti fanilor de The Isle a lui Kim Ki Duk  sau Unicorn Blood (r. Alberto Vazquez), produs de Pedro Rivero, binecunoscutul regizor al filmelor La crisis Carnivora și Bird Boy prezente în festival în 2010 sunt câteva dintre titlurile pe care cei mai curajoși fani ai animațiilor le vor putea savura.
În acest an, filmele vor fi însoțite de un live-act Environments. Trupa bucureșteană, compusă din Ștefan Panea, Alex ‘Para’ Ghiță și Marius Costache va acompania înfricoșătoarele animații cu muzică experimentală greu de încadrat într-un gen, într-o reverie acustică incomodă și contemplativă. Mai multe detalii despre trupă: environments.bandcamp.com
The Night of the Trash Bin Treasures este un eveniment realizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilos de Jos.
Accesul minorilor la Creepy Animation Night 5 și The Night of the Trashbin Treasures este strict interzis, evenimentele fiind rezervate exclusiv spectatorilor cu vârsta de peste 18 ani.
Biletele pentru Creepy Animation Night 5 costă 30 de lei şi s-au pus în vânzare online, pe www.eventbook.ro.
Biletele pentru The Night of Trash Bin Treasure costă 20 de lei şi pot fi achiziționate de pe www.eventbook.ro.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top