Film

Serge Bromberg in inchiderea Festivalului International de Film „Comedy Cluj” 2012

Cea de-a patra ediție a Festivalului Internațional de Film “Comedy Cluj” se apropie de final. Gala de Închidere a festivalului este programată pentru mâine, 20 octombrie de la ora 19,00 la cinematograful Florin Piersic, gala în cadrul căreia vor fi acordate premiile Comedy Cluj din acest an. Producțiile laureate în acest an în cadrul Festivalului Internațional de Film “Comedy Cluj” vor putea fi urmărite de către publicul clujean duminică în locațiile festivalului.
După festivitatea de decernare a distincțiilor Festivalului Internațional de Film “Comedy Cluj”, toți cei prezenți sunt invitați la un spectacol-eveniment Serge Bromberg.
Pasiunea lui Serge Bromberg pentru cinematografie a debutat în copilărie când, la vârsa de 8 ani a primit cadou de la tatăl său un video proiector. Anii au trecut, iar în 1984 același Serge Blomberg a pus bazele companiei Lobster axându-se pe restaurarea filmelor din patrimoniul mondial.
Astăzi, catalogul colecției Lobster este considerat ca o veritabilă mină de aur pentru marile producții clasice.
Activitatea lui s-a dezvoltat în mai multe direcții, toate având în comun binențeles arta cinematografică. Serge Bromberg este producător, realizator, director artistic și om de televiziune.
“Retour de Flamme”, cine-concertul pe care îl va susține mâine la Gala de Închidere a Festivalului Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 aduce în prim plan operele cinematografice din alte timpuri, introduse publicului într-un mod glumeț și pasional de către Serge Bromberg, cel care va și acompania la pian de-altfel filmele mute.
Pentru mai multe noutăți referitoare la Festivalul Internațional de Film “Comedy Cluj” 2012 vă invităm să accesați site-ul www.comedycluj.ro dar și pagina de facebook www.facebook.com/festivalulcomedycluj.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top